"Trag" objavio novu pjesmu - BIGportal.ba
Ex Yu

“Trag” objavio novu pjesmu

Etno grupa “Trag” objavila je novu pjesmu “Tvojte oči, Leno, mori”, za koju je snimljen i spot, a to je i prva pjesma sa dugo pripremanog albuma “Trag i prijatelji”.

Umjetnički rukovodilac etno grupe “Trag” Valentina Milekić Kovačić istakla je da su na pomenutom albumu radili predano pet godina te da će u ovoj godini publiku obradovati sa još nekoliko spotova i mnoštvom novih pjesama.

“Mi smo poslovično spori i detaljni pa sve pjesme i albume dugo pripremamo. ‘Tvojte oči, Leno, mori’ je tradicionalna pjesma iz Makedonije prepuna čežnje i sevdaha. Lena je fatalna, senzualna djevojka za kojom se čezne, sveprisutna, a neuhvatljiva”, rekla je Milekić Kovačićeva.

Naglasila je da lik Lene u spotu tumači Martina Martić kroz virtuozni ples na svili te da je njen partner u spotu mladi violinista Marko Ružić.

“Spot je radila mlada ekipa, čije vrijeme tek dolazi. Tu bih istakla reditelja Boška Krljaša s Akademije umjetnosti u Banjaluci.  Za muzički aranžman zaslužni su Mirko Lučić i Mladen Janković”, kazala je Milekić Kovačićeva.

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar