Toyota Yaris Cross ili Hyundai Bayon? - BIGportal.ba
Auto-moto Test

Toyota Yaris Cross ili Hyundai Bayon?

Uporedni test, dve nautike, novi Mondeo i Fiat 850

Već kako ste navikli godinama, odmah iza podneva i to nedeljom, samo na NovaS TV družimo se uz uvek zanimljive originalne testove, nautiku i davno zaboravljeni automobilski dragulj.

Ovog vikenda, naš urednik Miodrag Piroški u narodu poznatiji kao “drug direktor” javlja se direktno iz pušnice u Bačkom Petrovcu, sa vrlo važnog zadatka.

Osim što je spremio i na dim stavio standardnu količinu kulena i slanine, i sa njima se pomazio, širokom auditorijumu je priredio i uporedni test dva zanimljiva krosovera.

Toyota Yaris Cross ili Hyundai Bayon!?

Ko je bolji, koji je za koga, i koji se spremniji pokazao, da saznaćete prvi u našem prvom prilogu nove emisije.

I dok dim polako ali sigurno radi svoj posao, predstavljamo vam jedan zanimljiv, vrlo zanimljiv avion. Oznaka mu je Heart Aerospace ES 19 i šta sve skriva ispod svoje lepe spoljašnjosti.

Nautički deo emisije smo posvetili prošlogodišnjoj zvezdi pod jedrima, jedrilici Dufor 470. Dobra za uživanje, sjajna za udobno kretanje ali i pogodna za biznis.

U delu automobilskih noviteta čeka nas novi Ford Mondeo, koji osim na slici drugačije nećete videti. I tema, koliko je rođenje Mondea znak da je Ford u Evropi na samrti?

Osim Mondea, bavimo se i sjajnim Mikrolinom, vozilom stvorenim baš za urbano kretanje. Zvanična proizvodnja je počela! Stiže i u Srbiju?

I na kraju, Miroslav Šosberger, opet iz rukava odnosno neke zabačene garaže vadi jedan od aduta automobilske industrije sedmdesetih godina prošlog veka: Fiat 850!

Budite da nama!

NovaS TV, nedelja, 12.05

Sadržaj:

Test:  Hyundai Bayon Vs Toyota Yaris Cross

Nautika: Dufor 470

Avijacija : Heart Aerospace ES 19

Vest: Ford Mondeo za Kinu

Aktuelno: Kreće proizvodnja Microlina

Oldtajmer:  Fiat 850

Vrelegume.

Danas objavljeno

Policija uhvatila putnika kroz vrijeme

Vanja A

Najskuplji automobil na svijetu je prodat

Vanja A

Koji kompaktni polovnjaci se najviše kvare

Vanja A

Ostavite komentar