Toyota RAV4 Adventure donosi blagi redizajn i novi imidž - BIGportal.ba
Auto-moto

Toyota RAV4 Adventure donosi blagi redizajn i novi imidž

Predstavljanjem nove varijante ADVENTURE, Toyota proširuje izbor i prepoznatljivu privlačnost svog SUV-a RAV4. Širenjem postojeće game osnažena je filozofija „idi bilo gde“, s jedinstvenim, snažnim izgledom koji je neophodan za život na otvorenom. S novom verzijom ovaj model će se još više približiti onim ljudima koji žele vozilo s kojim…


Predstavljanjem nove varijante ADVENTURE, Toyota proširuje izbor i prepoznatljivu privlačnost svog SUV-a RAV4. Širenjem postojeće game osnažena je filozofija „idi bilo gde“, s jedinstvenim, snažnim izgledom koji je neophodan za život na otvorenom.

S novom verzijom ovaj model će se još više približiti onim ljudima koji žele vozilo s kojim mogu da podele ljubav prema životu van utabanih staza, uz podrazumevane prednosti dobrih performansi i ekonomične vožnje baziranih na Toyotinoj hibridno električnoj tehnologiji.

Toyota RAV4 ADVENTURE

RAV4 ADVENTURE pokreće Toyotina hibridno električna tehnologija četvrte generacije i standardno je opremljen inteligentnim pogonom na sva četiri točka, koji funkcioniše zahvaljujući dodatnom, kompaktnom elektromotoru smeštenom na zadnjoj osovini.

Ekonomičan i moćan hibridni pogonski sklop, koji objedinjuje elektromotore i 2,5-litarski četvorocilindarski benzinski motor – s toplotnom efikasnošću koja je među najboljima na svetu za motor serijske proizvodnje – isporučuje ukupno 222 konjske snage. Sistem AWD-i takođe dozvoljava vuču tereta (prikolica sa kočnicama) do 1.650 kg.

Toyota RAV4 ADVENTURE

Takođe, na novom modelu primenjeni su izmenjeni detalji koji se uvode u čitavu gamu modela RAV4 za 2022. godinu, uključujući nove projektorske LED farove, uz prednja LED svetla za maglu. Novi dizajn aluminijumskih naplataka sa 10 paoka predstavljen je na hibridno električnim i benzinskim verzijama, u svetlo srebrnoj boji za Mid, i sjajno crnoj za Style paket opreme.

Toyota RAV4 ADVENTURE

U kabini je pažnja usmerena na dodatnu udobnost i praktična rešenja što je postignuto novim LED osvetljenjem, električnim podešavanjem za suvozačevo sedište, osvetljenim prekidačima za upravljanje prozorima i novim, USB-C priključcima pogodnim za punjenje telefona i uređaja u vožnji.

Isporuka nove Toyote RAV4 ADVENTURE, kao i osvežene palete modela RAV4, u Evropi počinje u prvom kvartalu 2022. godine.

Komentari

Originalni članak

Danas objavljeno

Na prodaju jedan spektakularan Porsche, a takva je i njegova cijena

Vanja A

Ko je na kraju brži, elektromobili ili tradicionalno pogonjeni automobili?

Vanja A

Mazda2 jedan od najekonomičnijih SUS modela

Vanja A

Ostavite komentar