Toyota prešla 2,4 miliona km za 14 godina, šta je vlasnik morao da mijenja - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Toyota prešla 2,4 miliona km za 14 godina, šta je vlasnik morao da mijenja

Iako Toyota Tacoma važi za izdržljivo i dugotrajno vozilo, ipak su neki vitalni sklopovi morali biti zamenjni tokom eksploatacije.

Amerikanac, čiji se Jutujub kanal zove AutoJeff Reviews, zapazio je tamnoplavu Toyotu Tacomu kako čeka ispred njega na crvenom svetlu. U pitanju je u Americi popularni kamionet koji se proizvodi u Meksiku i SAD.

Pažnju mu je privukla nalepnica na poleđini vozila, na kojoj je stajalo da je automobil prešao 1,5 miliona milja ili oko 2,4 miliona kilometara.

Jutujuber je prišao vlasniku automobila Majku Nilu i pitao ga o čemu se radi i da li je taj broj verodostojan.

Vlasnik u videu kaže da je automobil kupio u novembru 2007. godine i od tada je gotovo svakodnevno prelazio oko 800 kilometara zbog posla u dve američke države – Virdžiniji i Severnoj Karolini.

Iako Toyota Tacoma važi za izdržljivo i dugotrajno vozilo, ipak su neki vitalni sklopovi morali biti zamenjni tokom eksploatacije.

Prema rečima vlasnika, motor je zamenjen jednom, nakon pređenih 1,5 miliona kilometara, a na dva miliona kilometara kamionet je dobio novi automatski menjač.

Iako unutrašnjost pokazuje znakove habanja, izgleda čisto i uredno. Međutim, Majk navodi da će se Tacome uskoro rešiti, jer supruga – na njegovo žaljenje – insistira na zameni automobila.

Danas objavljeno

Istorija: MINI Cooper – sinonim za zabavnu vožnju duže od 60 godina

Vanja A

Opel/Vauxhall Astra Mk1 – „sleeper“ koji će mnoge da iznenadi na drumu

Vanja A

Leteći Renault 4 kao vozilo budućnosti

Vanja A

Ostavite komentar