Toti se "slomio" poslije smrti oca - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Toti se “slomio” poslije smrti oca

Proslavljeni italijanski fudbaler Frančesko Toti doživeo je tragediju pre dva dana kada mu je otac Enco preminuo od posledica koronavirusa.

Za njega je bio posebno vezan, a na Instagramu je objavio sliku sa njim i oproštajno pismo u kom je izneo sve emocije.

“Zdravo tata, proveo sam najgorih 10 dana u životu, znajući da si “sam” u borbi protiv zla i da nisi u stanju da me vidiš, razgovaraš, zagrliš, držiš, učinio bih sve da budem tu pored tebe. Sad će moj život biti drugačiji, jer sam odrastao sa važnim vrednostima i zato želim da ti se zahvalim tata na svemu što si učinio za mene, što si me učinio snažnim i hrabrim čovekom, uvek ću te voleti moj tata! Još mogu da čujem tvoj glas, nedostaje mi smeh koji smo nekada imali, nedostaje mi tvoj osmeh, tvoje oči, nedostaje mi da te vidim na sofi kako gledaš televiziju”.

“Moram da kažem izvini i hvala. Izvini za sve što nisam razumeo, za sve što ti nisam rekao, izvini na propuštenim zagrljajima, na neizrečenim rečima, na greškama koje sam napravio, ali pre svega, hvala vam jer si bio otac i nikada to nećeš prestati da budeš”.

“Bez tebe nikada ne bih uspeo, čak i ako više nisi sa nama tvoje pamćenje i tvoj osmeh nikada neće biti zaboravljeni! Imao si toliko prijatelja koji su te voleli, jer si imao nešto drugačije, uvek si bio prisutan, uvek dostupan, bio si svima prijatelj, bio si i moj si ponos “(nadam se da sam i ja bio za tebe)”! Danas sam više nego ikad shvatio koliko si mi bio važan u životu i narednih nekoliko godina čuvaću ove dragocene uspomene u svom srcu. Zdravo tata… tačnije, zdravo šerife… ugodno putovanje, tvoj Frančesko”, napisao je Frančesko Toti.

https://www.instagram.com/p/CGU1_cRB1Pt/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

Australijanac opet brani Novaka: “Opasni” Srbinator Đoković

Zeljka

Srpkinja uputila opomenu Cicipasu: Nisam očekivao

Zeljka

Medvedev rutinski, Cicipas se mučio, Fricu drama, Amerikanac najveća senzacija

Zeljka

Ostavite komentar