"Toti nije vječan – za 20 godina ga se niko neće sjećati" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Toti nije vječan – za 20 godina ga se niko neće sjećati”

Bivši italijanski fudbaler Antonio Kasano izazvao je buru zbog komentara o Frančesku Totiju.

On je bez dlake na jeziku nedavno govorio i legendarnom kapitenu “vučice”, za kojeg je kazao da će uskoro biti zaboravljen.

“Ne razumem zašto su navijači Rome dočekali trenera Napolija Spaletija tako negativno. To je sramota. Znam da je to sve zbog toga što je Spaleti kao trener Rome smatrao da je Totijevo vreme prošlo i doprineo je njegovom penzionisanju kao igrača. Ali, Toti nije večan. Volim ga kao prijatelja, ali on i danas, sa 45 godina misli da bi pravio razliku na terenu. Za 20 godina niko se više neće sećati Totija… Po meni je De Rosi bio veći romanista nego Toti, ali i njega zaboravljaju, iako se davao za klub i voli ga više nego Toti”, rekao je Kasano.

Čeh Zdenjek Zeman, koji je bio trener Rome u periodu od 1997. do 1999, prokomentarisao je Kasanovu izjavu.

“Govori tako jer će se njega za 20 godina sećati samo u Bariju”, rekao je Zeman.

Nije mnogo Kasanu trebalo da odgovori 74-godišnjem stručnjaku.

“Sad je i on našao da priča, probudio se iz zagrobnog života. Ja nikad nisam bio ljubomoran ni na koga u životu. Imam porodicu, imam novac. U Italiji je previše dupelizaca”, odgovorio mu je Kasano.

Kasano se na kraju dotakao i generalnog direktora Intera Đuzepea Marote, koji je za Kasana rekao da je ostao večiti talenat.

“Marota je nekompetentan tip. On mora meni da bude zahvalan što je otišao u Juventus, jer rezultate kakve smo mu priuštili u Sampdoriji može samo da sanjam. Nije ni poznavao igrače Sampdorije. On je samo veliki znalac kako da iskoristi medije”, istakao je Kasano.

Kasano je karijeru završio 2017. u Veroni.

Danas objavljeno

Kalinić otkrio zašto se vratio u Zvezdu: Dva poziva i “Come to Red Star, bro”

Vanja A

Euforija u Crnoj Gori: Ne znamo za limite

Vanja A

Đoković i sponzori: Distanca, objašnjenje ili prekid?

Vanja A

Ostavite komentar