Totenhem i Juventus se dogovorili, čeka se odgovor Dibale - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Totenhem i Juventus se dogovorili, čeka se odgovor Dibale

Juventus je prihvatio ponudu Totenhema za transfer napadača Paola Dibale, preneo je italijanski “Skaj Sports”. Klub iz Londona je ponudio 70 miliona evra, što je suma koja je zadovoljila čelnike prvaka Italije, ali sada će sve zavisiti od želje samog igrača. Juventus je bio voljan da pošalje Dibalu i u…

Juventus je prihvatio ponudu Totenhema za transfer napadača Paola Dibale, preneo je italijanski “Skaj Sports”.

Klub iz Londona je ponudio 70 miliona evra, što je suma koja je zadovoljila čelnike prvaka Italije, ali sada će sve zavisiti od želje samog igrača.

Juventus je bio voljan da pošalje Dibalu i u Mančester junajted, ali Argentinac se premišljao dugo zbog čega je klub sa “Old Traforda” rešio da se povuče.

Junajted je takođe odbilo i to što je agent fudbalera tražio da se njemu uplati 15 miliona evra pored plate koju bi imao Dibala i koja bi iznosila 12 miliona evra po sezoni

Ipak, Totenhem je drugačija priča. Menadžer Maurisio Početino je iz Argentine, odlično poznaje Dibalu, a uz to “pevci” mogu da mu ponude i učešće u Ligi šampiona za razliku od Junajteda.

Za igrača je takođe interesovanje pozaivao i Pari Sen Žermen, a sve će zavisiti od toga kakav će biti odgovor Dibale na dogovor Totenhema i Juventusa.

Danas objavljeno

“Novak je odmoran i spreman, veliki je favorit u Melburnu”

Zeljka

Počinje glasanje za NBA All-Star 2021.

D

Jokić u elementu – pâs preko cijelog terena

D

Ostavite komentar