TOŠE PROESKI BI DANAS NAPUNIO 40 GODINA: Ne prođe ni dan da se na radiju ne čuje neka njegova pesma - BIGportal.ba
Ex Yu

TOŠE PROESKI BI DANAS NAPUNIO 40 GODINA: Ne prođe ni dan da se na radiju ne čuje neka njegova pesma

TOŠE Proeski je poginuo 16. oktobra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći

Pokojni pevač Toše Proeski rođen je 25. januara 1981. godine. 

Danas, 25. januara 2021, napunio bi 40 godina, a verni fanovi to ne zaboravljaju, pa se društvenim mrežama šire emotivne poruke.

Toše je izgubio život u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine. Tragično je stradao kada je imao samo 26 godina na autoputu u Hrvatskoj, a sa njim u kolima je bila njegova tadašnja menadžerka Ljiljana Petrović, koja se nakon tragedije povukla iz javnosti i potpuno promenila život.

Njegovi obožavaoci ga nikada nisu zaboravili, pa tako na današnji dan mnogi od njih objavljuju emotivne poruke u znak sećanja na Tošeta.

– “Četrdeset godina, živiš anđele!”, “Da si živ imao bi 40 godina, zauvek ćeš biti u našim srcima i mislima, volim te i nedostaješ”, “Kažu da se pokojnicima ne čestita rođendan, ali ipak, neka ti je srećan, anđele… ” , “Niko te nije zaboravio”, samo su neki od  brojnih komentara.

Danas, na njegov rođendan, fanovi već tradicionalno idu na njegov grob koji se nalazi se na groblju Gumenje u Kruševu, gde pale sveće i sećaju se Tošeta koji je iza sebe ostavio vanvremenske hitove.

Danas objavljeno

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ella Dvornik se pohvalila novim grudima: “Hvala Srbija, dobar je dekolte”

Vanja A

Ostavite komentar