Tori Speling kaže da ju je pokojni kolega iz "Beverli Hilsa" branio od bivšeg - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tori Speling kaže da ju je pokojni kolega iz “Beverli Hilsa” branio od bivšeg

Tori Speling je u ponedeljak, na svom Instagram nalogu podelila emotivnu poruku posvećenu svom pokojnom kolegi iz serije Beverli Hilsa, glumcu Luku Periju, koji bi na taj dan proslavio 55. rođendan.

Speling (48) objavila je staru fotografiju na kojoj je sa Perijem, a onda se prisetila slučaja kada je glumac žestoko stao u njenu odbranu tokom svađe sa njenim bivšim momkom koji ju je vređao.

Speling je svoju poruku započela ističući da je njen bivši kolega, koji je preminuo 2019. godine zbog moždanog udara, dobro upamćen i da je značajno uticao na njen život.

“Mnogo mi nedostaješ. Ne prođe dan da ne mislim na tebe”, napisala je.

Govoreći o psvojim prvim danima u industriji zabave, istakla je da se Peri izdvajao od mnogih svojih kolega tretirajući je sa poštovanjem na setu i van njega.

“Sećam se da sam te upoznala kao mlada nesigurna tinejdžerka. Bio si prvi momak koji je učinio da se osećam vredno kao biće, žena i komičar”, prisetila se Speling.

Glumica je zatim opisala incident kada ju je njen pokojni prijatelj branio od jednog od svojih bivših partnera koji je imao naviku da je verbalno maltretira.

Dodala je: “Peri se doslovno svađao umesto mene kada sam bila u verbalno uvredljivoj vezi i sedeo i razgovarao sa mnom tokom najnesigurnijih trenutaka mog tinejdžerskog života”.

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar