Tores iznosi ubijenu suprugu sa koncerta: Fotografija tragedije obišla svijet - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tores iznosi ubijenu suprugu sa koncerta: Fotografija tragedije obišla svijet

Muzički festival u Paragvaju pretvorio se u haos u nedelju uveče, kada su naoružani napadači otvorili vatru, ubivši dve osobe i ranivši petoro.

Jedna od poginulih bila je manekenka i influenserka na društvenim mrežama Kristina Vita Aranda, supruga proslavljenog fudbalera u toj zemlji, Ivana Toresa.

Sada su isplivale i prve fotografije, neposredno nakon pucnjave na festivalu, a na slici se može videti kako Ivan Tores, Kristinin suprug, nosi svoju suprugu na rukama.

Vlasti ostaju pri hipotezi da je jedan od ranjenih bio meta napada koji se dogodio u gradu San Bernardinu, oko 50 kilometara od Asunsiona, glavnog grada Paragvaja.

Prema rečima tužioca u ovom slučaju Alisije Saprize, napadači su tražili Hozea Luisa Bogada Keveda, zvanog Kure, navodnog trgovca drogom sa međunarodnom poternicom i koji je u teškom stanju u bolnici.

Drugi ranjeni muškarac, Marselo Eladio Monteđa Dijaz, takođe je povezan sa trgovinom drogom i nalazi se u bolnici, javila je paragvajska televizija ABC.

Pored Arande, drugi preminuli je identifikovan kao Markos Ignasio Rohas Mora.

“Prema tehničkom delu, pretpostavlja se da je meta mogla biti muška osoba. Dama je bila pored i čekala svog muža”, rekao je novinarima generalni komesar Benisio Ramirez, direktor policije odeljenja Kordiljera i nastavio:

“Naredni sati biće od suštinskog značaja za utvrđivanje motiva čina, ali i ubice”, rekao je ministar unutrašnjih poslova Arnaldo Gicio.

Danas objavljeno

David se pohvalio večerom sa mamom: Gospođu Beckham rijetko vidimo, ali je jako bliska sa sinom

Vanja A

Na ovom ostrvu su automobili dozvoljeni samo u jednom slučaju

Vanja A

Jedan od najvoljenijih kuvara na svijetu hospitalizovan, fanovi u panici

Vanja A

Ostavite komentar