TOP 11 news portala bh. radio stanica! - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

TOP 11 news portala bh. radio stanica!

Nakon što smo nedavnom uradili analizu web stranca domaćih TV kuća, odlučili smo da uradimo i poredak news portala u vlasništvu lokalnih radio stanica u Bosni i Hercegovini.

Važno je spomenuti da smo u redakciji biznis portala poslovne.com obzir uzeli samo web stranice koje su ujedno i lokalni news portali tako da u ovoj kategoriji nećete naći neke od poznatijih radijskih brendova. Trend u svijetu je da radio stanice imaju sajtove koji su jako informativni za lokalnu publiku, a najbolji dokaz da se ovaj trend odnosi i na našu zemlju je Radio Sarajevo koji ima jedan od najpopularnijih portala u BiH. Sigurno je da su lokalni radijski portali dobar i stabilan izvor informacija za sve posjetitelje ali i odličan način da sponzori dođu do svoje publike. Vjerujemo da se to pozitivno odražava i na prihode domaćih radio stanica.

U nastavku pogledajte listu 11 najbolje rangiranih news portala u vlasništvu lokalnih radio stanica. BH PORTALI – Kako smo rangirali?

Ovaj put nismo radili pojedinačne komentare sajtova, nego smo dopustili da Google sa svojom ocjenom kaže sve što se ima reći. Sponzorima svakako preporučujemo da se reklamiraju na ovim sajtovima ali i sajtovima stanica koje nisu na listi.

BH PORTALI – NAZIV DOMENEDR
radiosarajevo.ba67
radiokameleon.ba38
radioilijaš.ba28
zenit.ba27
bigportal.ba (BiG Radio)27
radiobrcko.ba26
rtvvogosca.ba26
efm.ba25
rtvslobomir.com23
radikakanj.co.ba23
rdv.ba20
Google Ranking

A vlasnicima radio stanica preporučujemo da što više ulažu u razvoj svojih sajtova. Digitala + radio su budućnost, ako je vjerovati gotovo svim istraživanjima.

U Bosni i Hercegovini postoji preko 150 radio stanica, naša redakcija je pregledala sve domene, izabrali smo samo 11. najboje rangiranih news portala radio stanica jer bi lista bila prevelika. Ako želite saznati svoj rank, javite nam se na info@tnt.ba

Preuzeto sa: https://poslovne.com

Danas objavljeno

Addiko banka omogućila gotovinski kredit do 50.000 KM, bez prenosa plate ili penzije

Vanja A

U Novoj godini Nestro Vam poklanja novog Golfa!

Vanja A

Nektar pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” darovalo vozače

Zeljka

Ostavite komentar