4. Januara 2020.

Top-10 video-igara koje iščekujemo u 2020. godini

Big Portal

1. Marvel's Avengers

Što više saznajemo o ovoj video-igri, to se ovo iščekivanje čini više opravdanim, piše sajt Mashable. Glavni lik priče je Kamala Khan (poznata i kao gospođa Marvel), i njena želja da ponovo formira uništene Osvetnike godinama nakon što ih razdvoji užasan, veoma pogrešan korak. Takođe, znamo i da je video-igra veoma fokusirana na onlajn-druženje sa prijateljima i potragu za uređajem koji obezbeđuje neverovatne moći. Marvelova prva superherojska igra sa velikim budžetom za post-MCU svet izgleda obećavajuće.

Datum izlaska: 15.5.2020.

2. Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing video-igre su poput toplih, mekih ćebadi: jedva čekate da se u njih uvučete i zaboravite na spoljni svet. Animal Crossing: New Horizons izgleda kao da će biti savršeno sklonište od svakodnevnog stresa. Kampovanje na ostrvu sa gomilom životinjskih komšija, ribolov, iskopavanje fosila, izvršavanje sitnih obaveza i plaćanje kirije jedinom dobroćudnom zemljoposedniku koji postoji: Tomu Nuku. Sve izgleda tako mirno i divno.

Datum izlaska: 20.3.2020.

3. Empire of Sin

Vi ste mladi mafijaš u Čikagu dvadesetih. Možda ste i i sam Al Kapone. Koristeći svoju pamet i malu ušteđevinu sa kojom ste došli u grad, krećete u izgradnju kriminalne imperije koja se širi čitavim Vetrovitim gradom. Empire of Sin igra se na dva nivoa. Morate da obratite pažnju na “širu sliku”, odnosno usmeravanja resursa ka onim zločinačkim poduhvatima koje želite da preduzmete. Takođe, morate i da se spustite na nivo ulice kada se pojave neprijatelji, i da donesete taktičke odluke kojima ćete obezbediti da vaša ekipa ostane živa i zdrava.

Datum izlaska: Proleće 2020

4. Doom Eternal

Doom Eternal izgleda opasno dobro. Poseduje svu agresiju, brutalna ubijanja i vrhunski dizajn koji su Doom iz 2016. godine činili tako uzbudljivom video-igrom. Doom nas je odveo duboko u pakao, ali Doom Eternal dovodi pakao na Zemlju. I ne samo to, igrači će moći da idu ka raju, kako bi isprašili još više neprijatelja.

Datum izlaska: 20.3.2020.

5. Humankind

Započinjete stvaranje u zoru čovečanstva i donosite odluke koji utiču na razvoj ljudske kulture koju ste odabrali. Ali kako prelazite iz jedne ere ljudskog razvoja u drugu, a ukupno ih ima šest, vi birate novu kulturu koja će se razvijati. Ovaj izbor se meša sa vašim ranijim izborima, a tokom vremena sliku vašeg razvijenog društva oblikuju različiti uticaji. U svakom slučaju, izgleda kao da je mnogo mogućnosti pred vama.

Datum izlaska: Nepoznat tačan datum, 2020. godina

6. Resident evil 3

Renesansa Resident Evil serijala je bila fantastična stvar. Resident Evil 7 bila je jedna od najboljih igara decenije, a zatim je Resident Evil 2 nastavio neverovatnim, modernim osvrtom na na klaasik devedesetih. Ako Resident Evil 3 makar priđe kvalitetu te dve igre, pred nama je još jedan kandidat za igru godine u produkciji Kapkoma. Trejler izgleda sjajno, i samo kratak pogled na teror Nemesisa dovoljan je da ubrza puls.

Datum izlaska: 3.4.2020.

7. Gears Tactics

Uvek je zanimljivo videti poznate franšize kako kreću u novim smerovima. Upravo to je slučaj s video-igrom Gears Tactics. Ovaj sveži osvrt na superpopularni Xbox serijal vraća nas u rat čovečanstva protiv zlih vanzemaljskih sila. Strpljenje i strateško razmišljanje biće nagrađeni.

Datum izlaska: 28.4.2020.

https://youtu.be/WENurEOb9pE

8. Sports Story

U trejleru se čini da je naš junak odustao od želje da bude poznati golfer i krenuo u nove sportove: tenis, odbojka, fudbal, bejzbol, kriket, sve je uključeno. Sports Story će, izgleda, i dalje imati predivan šarm i apsurdan smisao za humor koji je prvu igru iz Sidebar Gamesa učinio tako simpatičnom.

Datum izlaska: Sredina 2020. godine

9. Cyberpunk 2077

Izgleda da su iz kompanije CD Projekt Red dali sve od sebe kada je u pitanju Cyberpunk 2077. Dugo očekivana video-igra konačno bi trebalo da stigne u pevoj polovini 2020. godine, a izgleda kao da će biti sjajna. I Cyberpunk 2077 i izgleda kao da je prepun nekih istih osnovnih ideja koje su najnoviju Witcher učinile tako posebnom. Naglasak je na izboru likova, dubokom i raznovrsnom svetu koji treba istražiti, i, nadamo se, priči koja uobičajene pojmove dobra i zla menja dvosmislenim moralom.

Datum izlaska: 16.4.2020.

10. Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy Forever će bez sumnje biti neverovatan kada se konačno pojavi. Za razliku od originalne video-igre, ovde nećete moći da zastanete i smislite kako da se provučete kroz more testera – moraćete to da radite usput. U razvoju je godinama, ali to samo znači da će biti sjajan kad izađe.

Datum izlaska: Druga polovina 2020. godine

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare