Top 10 najgorih video-igara u 2020. godini - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Top 10 najgorih video-igara u 2020. godini

Ova godina je bila prepuna izazova i komplikacija, ali po svemu sudeći bila je odlična za gejming.

Izašli su odlični naslovi u kojima su uživali milioni i desetine miliona igrača poput Animal Crossing: New Horizons, Final Fantasy 7 Remake, Ghost of Tsushima, Doom Eternal, senzacije Fall Guys i mnogi drugi su nas zabavili u proteklih 12 meseci, prenosi play.co.rs.

Naravno svaka godina ima svoje crne ovce, a ljudi sa Metakritika su odlučili da naprave listu sa najniže ocijenjenim video-igrama godine.

Iako vebsajt nije pouzdan kao što je to ranije bio, moramo se složiti da dosta naslova sa liste zaista zaslužuje da ih zaobilazimo u što širem krugu. Osim ako baš nemate šta da radite za vreme ovih praznika. Ovo je deset najlošijih naslova sa Metakritika:

– Tiny Racer (Switch) – XIII Remake (Xbox One) – Dawn of Fear (PS4) – Fast & Furious Crossroads (PC) – Arc of Alchemist (Switch) – Remothered: Broken Porcelain (PC) -Tamarin (PS4) – Street Power Soccer (PS4) – Gleamlight (Switch) – The Elder Scrolls: Blades (Switch)

Neke video-igre dolaze od studija koji su skoro nepoznati ali možemo da primjetimo i neke naslove od gejming “velikana”.

Nikome nije jasno šta je Bandai Namco razmišljao kada je pravio Fast & Furious, a Bethesda već neko vreme vuče kroz blato svoje franšize.

Danas objavljeno

Gigabyte je prikazao Project Cielo – sopstveni modularni PC desktop sistem

Vanja A

Honor Play5 Youth Edition stiže do kraja oktobra

Vanja A

Raspberry Pi prvi put poskupio – razlog je globalna nestašica zaliha

Vanja A

Ostavite komentar