Toni Ajomi progovorio o povratku u Black Sabbath - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Toni Ajomi progovorio o povratku u Black Sabbath

Gitarista Toni Ajomi smatra da ne postoji mogućnost da se vrati u Black Sabbath.

Ajomi je rekao kako bi voleo da nastupa ponovno s momcima iz benda, ali kako je to nemoguće, što zbog pandemije korona virusa koja je odložila sve koncerte na neko vreme, što i zbog zdravstvenih problema.

Takođe se u intervjuu nadovezao na to kako je Black Sabbath prestao s turnejama zbog njega i njegovog zdravlja koje mu više nije dopuštalo višemesečne turneje širom sveta. Ajomiju je 2012. godine dijagnostifikovan rak, baš nakon što je potvrdio povratničku turneju pod nazivom “The End” sa svojim bivšim bendom.

Odmah se je posvetio lečenju, a u međuvremenu je bend objavio i album “13”, što je ujedno bio i njihov poslednji album. Ovaj album bio je prvi na kojme su zajedno svirali Ozi Ozborn, Toni Ajomi i Gizer Batler posle čak 35 godina, prenosi Headliner.

U januaru 2017. godine Ajomi se podvrgao operaciji kojom mu je uspešno otklonjena dobroćudna kvržica na vratu. U februaru iste godine bend je završio turneju i zaključio 49 godina rada jer Ajomi više nije mogao da putuje zbog oporavka od operacije.

Danas objavljeno

Pjevač se rastao od djevojke četiri mjeseca nakon rođenja njihovog djeteta

Zeljka

Najomraženija preljubnica uživa u ljubavi, ali i provocira atraktivnim slikama na Instagramu

Zeljka

Voditelju Andersonu Kuperu majka ponudila da rodi njegovo dijete

Zeljka

Ostavite komentar