Tom Kruz pretjerao sa operacijama, botoks popustio, fileri nestali? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tom Kruz pretjerao sa operacijama, botoks popustio, fileri nestali?

Posljednja fotografije glumca Toma Kruza šokirale su javnost nakon što se pojavio sa poprilično promijenjenim izgledom, a što je, sudeći po svemu, rezultat brojnih estetskih zahvata kojima se podvrgao.

– Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled – rekla je nedavno vrhunski estetski hirurg Nila Raja.

Kada se pojavio na bejzbol utakmici u San Francisku sa svojim sinom Konorom, fanovi su primetili promene kada je reč o glumčevom fizičkom izgledu.

– Tome, šta si uradio sa svojim divnim licem? Tako sam se razočarala kada sam te videla na tribinama. Prestani da stavljaš s*anja u svoje lice, molim te.

– Ili je uradio nešto s licem ili se ugojio.

Tom Kruz je sada uslikan na Daksford aerodromu u Kembridžu povodom snimanja filma “Nemoguća misija 8”. Fotografije koje su se pojavile ponovno otkrivaju značajne promene na glumčevom licu.

Na njima Tom Kruz ipak malo više liči na sebe, uz vidno popustljiviju kožu nakon što su fileri, čini se, malo popustili.

Inače, Kruz ima 59 godina i u sjajnoj je fizičkoj formi, a isto želi i za svoje lice koje je, čini se, počeo redovno da “sređuje” estetskim tretmanima.

(Wanted/Mondo/Novosti)

Danas objavljeno

Robi Vilijams: Plaćeni ubica mi je bio nad glavom

Vanja A

Nik Kejv najavio novi dokumentarac

Vanja A

Žena se popela na vrh automobila koji je tonuo u rijeku kako bi napravila selfi

Vanja A

Ostavite komentar