Tom Henks fotografijom iz karantina pozdravio fanove - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tom Henks fotografijom iz karantina pozdravio fanove

Nakon što je fanovima juče saopštio da su on i njegova supruga pozitivni na korona virus, Tom Henks je objavio još jednu fotografiju kako bi onima koji su zabrinuti javio kako je sve uredu.

Ovaj 63-godišnji glumac jutros je podijelio fotografiju na Instagramu objasnivši kako su on i njegova supruga Rita Vilson u karantinu kako ne bi zarazili još ljudi.

– Ćao svima. Rita i ja želimo zahvaliti svima koji nam pomažu i brinu o nama. Imamo koronavirus i ne želimo ga prenositi ljudima, jer ima onih koji su posebno osjetljivi na ovakve stvari i ovo bi im moglo ozbiljno ugroziti zdravlje – napisao je, dodavši kako savjetuje svima da prate savjete stručnjaka i brinu o sebi.

https://www.instagram.com/p/B9ndANjpBeM/

Osim Tomovog javljanja, javnosti su se obratili i njegov sinovi Čet i Kolin Henks. Čet je snimio video u kojem je potvrdio da su njegovi roditelji zaraženi: “Ćao svima. Šta ima? Da, istina je. Moji roditelji imaju koronavirus. Oboje su trenutno u Australiji jer je moj tata snimao film tamo. Upravo sam prekinuo poziv s njima, oboje su dobro”, prenosi Klix.

Danas objavljeno

Koja je razlika između TOPLE I HLADNE KAFE? Koju birate?

Zeljka

Čovjek koji je izdao Anu Frank nacistima u pokušaju da spase sopstvenu porodicu JE PRONAĐEN

Zeljka

Sajmon Kauel nije umeo da prepozna englesku zastavu – publika “Britanija ima talenat” u neverici

Zeljka

Ostavite komentar