12. Marta 2020.

Tom Hanks i njegova supruga zaraženi virusom korona

Big Portal

Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

  • Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (…) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni napisao je Hanks.

Naveo je i da će oboje biti “testirani, posmatrani i izolovanii” onoliko dugo koliko bude potrebno.
Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus koji je u SAD-u zarazio više od hiljadu osoba.

New York Times izvijestio je da je Hanks bio u Australiji kako bi snimio film o životu Elvisa Presleja u kojem glumi Preslejevog menadžera – pukovnika Toma Parkera. Film je stavljen na čekanje kako bi procijenila situacija.

“Saznali smo da je član našeg filma o Elvisu, koji je trenutno u predprodukciji u Australiji, pozitivan na Covid-19”, navodi s u saopštenju filmskog studija Warner Bros bez imenovanja Toma Hanksa.

Dodaje se i da rade s relevantnim australskim zdravstvenim agencijama kako bi identifikovali i kontaktirali sve koji su možda došli u kontakt s “tom osobom”.

Hanks je osvojio Oskare za svoje uloge u filmovima “Philadelphija” i “Forrest Gump”.

(24sata.hr)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare