Tom Brejdi prekršio mjere SAD protiv koronavirusa - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

Tom Brejdi prekršio mjere SAD protiv koronavirusa

Najtrofejniji američki fudbaler svih vremena Tom Brejdi nije poštovao mere prevencije protiv koronavirusa.

Njega je u Tampa Beju, gde se preselio pre mesec dana potpisom za Bakanirse, policajka primetila u potpuno praznom gradskom parku.

Slavni 43-godišnji kvoterbek je, uprkos zabrani ulaska u zatvoreni park, ušao i – radio vežbe.

“Imam da vam ispričam priču. Uvek kažem da ne volim da širim tračeve i ovo niste čuli od mene“, počela je priču gradonačelnica Tampe Džejn Kastor.

“,Naši parkovi su zatvoreni, svi do jednog, većina policijskih patrola ih obilazi kako bi se uverili da tamo niko ne ulazi da se zabavlja ili igra kontaktne sportove. Tako je nedavno patrola spazila jednu osobu kako trenira u parku. Policajka je bila u pitanju. Kada se primakla muškarcu da mu kaže da je park zatvoren, imala je koga da vidi. To je bio Tom Brejdi“, ispričala je Kastor.

Inače, Brejdi je nedavno napustio Nju Ingland Petriotse, sa kojima je osvojio šest Lombardijeva trofeja za 20 godina, i karijeru će nastaviti u Tampa Bej Bakanirsima.

U utorak uveče se pronela bombastična vest da bi mogao da mu se pridruži od 2018. godine penzionisani tajt-end Rob Gronkovski, koji je sa Brejdijem u Patriotama imao fantastičnu saradnju i osvojio je tri Superboul titule.

Danas objavljeno

“Dajte Novaku šansu da objasni šta je htio”

D

Barselona u dugovima do guše – teg od 126.000.000€

D

Ljudi, šta vam je, nisam uhapšen! Kakva Moskva, u Španiji sam…

D

Ostavite komentar