Tokom vikenda na području Banjaluke 44 saobraćajne nezgode - BIGportal.ba
Banja Luka

Tokom vikenda na području Banjaluke 44 saobraćajne nezgode

Tokom vikenda na području Policijske uprave Banjaluka dogodile se četrdeset četiri saobraćajne nezgode u kojima je povrijeđeno trinaest lica.

U ulici Sime i Ilije Partala, Banjaluka, 24.08.2019. godine oko 20,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali D.V. iz Banjaluke putničkim automobilom “Pasat“ i sedamdesetpetogodišnji pješak koji je zadobio povrede.

Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, a obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji nije izlazio na lice mjesta.

Takođe, na regionalnom putu Prnjavor-Čelinac, u mjestu Drenova, opština Prnjavor, dogodila se saobraćajna nezgoda, slijetanje sa kolovoza putničkog automobila „Golf“ kojim je upravljao dvadesetčetvorogodišnji D.S. iz Prnjavora, koji je kao i dvadesetdvogodišnji suvozač zadobili povrede. Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, a obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji nije izlazio na lice mjesta.

Policijska uprava Banjaluka apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito one koji se odnose na ograničenja brzine kretanja vozila, da ne započinju i ne upravljaju u saobraćaju pod dejstvom alkohola i opijata, da vožnju prilagode uslovima i stanju na putevima te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Banjaluka.com

Danas objavljeno

PANDEMIJA NIJE POKVARILA PLANOVE Uprkos koroni u protekloj godini u Banjaluci sklopljeno 919 BRAKOVA

D

JEDNI SE ODREKLI SLAVE, DRUGI KRALI ĆEBAD O čemu su pisale novine u Banjaluci prije 70 godina

D

JAVNI PREVOZ USKORO U PUNOM KAPACITETU Od 21. januara promjene u redu vožnje

D

Ostavite komentar