"To veče smo srele Đokovića, bila sam potpuno prestravljena" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“To veče smo srele Đokovića, bila sam potpuno prestravljena”

Nemačka hokejašica na travi Nike Lorenc opisala je svoj prvi susret sa Novakom Đokovićem.

Lorenc je zajedno sa svojim saigračicama upoznala najboljeg srpskog sportistu na Olimpijskim igrama 2016. godine u Rio de Žaneiru.

Pred dolazak u olimpijsko selo Lorenc je imala listu vrhunskih sportista koje želi da upozna.

“Naravno, pričale smo o tome koga baš želimo da upoznamo od velikih zvezda i Novak Đoković je bio visoko na toj listi”, rekla je Lorenc.

O prvom susretu sa Novakom, baš na Igrama u Riju, pričala je nedavno i jedna novozelandska hokejašica na travi, ali susret Nemice sa Srbinom je bio mnogo direktniji.

“Baš kada sam mislila da mogu da prestanem da budem turista i da ponovo postanem ambiciozni spotista, srele smo Đokovića tokom njegovog večernjeg trčanja. Saigračice su me gledale očekujući nešto, pitale su se zašto ništa ne preduzimam. Po prvi put u životu sam bila potpuno prestravljena”, prisetila se 23-godišnjakinja, koja je sa reprezentacijom Nemačke te godine osvojila bronzanu medalju.

Umesto Nike, Novaku je prišla jedna od saigračica i zamolila ga za sliku, a želja im je ubrzo bila ispunjena.

“Na sreću pa je jedna od mojih drugarica hitro reagovala i potrčala za Đokovićem da bi ga pitala da se slikamo. On je, naravno, bio potpuno opušten, odgovorio nam je na Nemačkom i sa njom dotrčao do nas”, ispričala je Lorenz i dodala:

“Pošto sam i dalje bila potpuno ‘zaleđena’ svi su, pa i sam Đoković, morali na slici da se pozicioniraju oko mene. I dalje ne znam kako sam na slici završila sa ogromnim kezom na licu”.

B92

Danas objavljeno

Tenis bez Velike trojke: Svi polufinalisti van Top 25

Zeljka

Zverev: Boli me ovaj poraz

Zeljka

Šaras se zahvalio Mitroviću na srpskom: Hajde majstore, živjeli

Zeljka

Ostavite komentar