"To se dešava kada se petljate sa Amerikancima" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“To se dešava kada se petljate sa Amerikancima”

Rok zvezda i frontmen nekadašnje grupe “Oasis” Noel Galager nazvao je princa Harija “mekušcem” zbog načina na koji se odnosi prema svojoj porodici, i poručio mu da treba da “umukne”, kao i njegov brat Liam.

Poznati britanski muzičar Noel Galager (54) nije štedeo uvrede na račun princa Harija zbog toga što, kako kaže, kritikuje svoju porodicu, dok je izrazio simpatije prema starijem bratu kraljevske porodice.

Nekadašnji pevač grupe “Oasis”, koji je još od 90-ih godina u “ratu” sa svojim bratom Liamom, takođe bivšim članom rok grupe, rekao je da se saoseća sa princom Vilijamom.

“Princ Vilijam. Osećam taj dečji bol. Ima mlađeg brata koji mnogo laprda što je tako nepotrebno. Voleo bih da mislim da sam uvek bio Vilijam”, rekao je Noel.

Inače, muzičar se od 2009. godine, nakon raspada grupe “Oasis”, konstantno suočavao sa verbalnim uvredama od strane mlađeg brata.

Noelov povratak dešava se 18 meseci nakon zatišja u muzičkom svetu izazvanog pandemijom. Govoreći o svom novom solo projektu “High Fliing Birds”, Noel se u poslednjih nekoliko intervjua dotakao odnosa između članova kraljevske porodice.

“Princ Hari se ponaša kao tipičan mekušac. On je jedan š**** Ne treba okretati leđa svojoj porodici. Nema potrebe za tim, neka umukne”, rekao je Noel i prokomentarisao Harijevu suprugu Megan:

“To se dešava kada se spetljate sa Amerikancima. Jednostavno je tako”.

Danas objavljeno

Reakcija mačke dok gleda kako njen vlasnik mazi psa oduševila ljude

Zeljka

Žene otkrile gdje su sve i sa kim varale muževe

Zeljka

Konobarice u Hutersu dobile novu uniformu: Još su oskudnije obučene

Zeljka

Ostavite komentar