"To je zdrav kompleks": Rasta skupocjene automobile pokaže prvo NJOJ! - BIGportal.ba
Ex Yu

“To je zdrav kompleks”: Rasta skupocjene automobile pokaže prvo NJOJ!

Reper o ljubavi i detinjstvu!

Stefan Đurić Rasta gostovao je u emisiji “Balkanskom ulicom” u kojoj je pričao o ljubavi sa Anom Nikolić i svom odrastanju.

Rasta je rođen u Prištini gde je proveo najlepši deo svog detinjstva, ali su ga roditelji zbog situacije na Kosovu poslali kod bake u Srebrenicu kojoj je zahvalan na posebnom odnosu koji danas ima prema ženama.

Dodao je i da je živeo skromnim životom, kao i da su se njegovi roditelji odricali mnogo stvari kako bi njemu pružili sve.

Rasta danas ima veliki vozni park, a svaki automobil prvo pokaže majci.

“Danas imam mnogo automobila, to je zdrav kompleks. Čim kupim novi auto pozovem mamu da joj ga pokažem. To mi je neki običaj”, rekao je on.

Reper je objasnio da nije verovao da će raditi pesme pevačicama poput Ane Nikolić i Dare Bubamare, jer je smatrao da je njihova muzika “teška seljana”, ali i da mu je Nikolićeva brzo osvojila srce.

Nikada mu nije bila bitna Anina šminka, niti fizički izgled, jer ga je privukao njen unutrašnji sjaj, a u emisiji je otkrio i kako je izgledao njihov prvi susret.

“Kada sam prvi put video Anu, bila je u maminom džemperu i staroj trenerci. Raspitivala se kod mene u studiju nešto u vezi novog albuma. Ono što je Ana pevala na početku karijere je meni vila seljačka muzika. Da mi je neko kao klincu rekao da ću pisati tekstove za Anu Nikolić i Daru Bubamaru, posvađao bih se sa njim. Družio sam se sa urbanom ekipom, i sve to nam je bila ‘teška seljana’. Kada sam se zaljubio u Anu nije mi bila bitna ni šminka ni ni spoljašnost, već sjaj kojim zrači iznutra. Kćerku smo dobili neplanirano, ali iz čiste ljubavi”, ispričao je.

mondo.rs

Danas objavljeno

Jelena Rozga bila na meti manijaka: Prijatelji su mi pomogli da prebrodim, ali se i dalje okrećem na ulici!

V.R.

Severina o problemima u braku nije pričala, ali je Igor jednom rečenicom sve otkrio

V.R.

Borba za alimentaciju: Darko iznio svoju tešku situaciju, ali Ana ne želi izgovore

V.R.

Ostavite komentar