To je njena boja: Angelina Jolie i u crnini izgleda fantastično - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

To je njena boja: Angelina Jolie i u crnini izgleda fantastično

Prije par dana Angelina Jolie fotografisana je na izlazu sa losanđeleskog aerodroma, nakon njene posjete istočnoj obali –

Wahingtonu i New Yorku.

46-godišnja glumica bila je na važnom poslovnom putu koji se tiče njene podrške ženama u borbi protiv nasilja. Na održanim sastancima Angelina je birala poslovnu eleganciju u all black varijanti, a potpuno crna kombinacija bila je njen izbor i tokom putovanja.

Ono što nam se dopada u vezi ovog, na prvi pogled basic izdanja jesu svakako detalji koji su napravili malu, ali značajnu razliku.

Njen airport look uključivao je suknju A kroja, dužine tik iznad zglobova, sa blago transparentnim vezenim detaljima u donjem dijelu modela. Jednostavno ali efektno.

Crna rolka od meke vune, tkaninom se prirodno nadovezala na crni velur na visokim potpeticama.

Dijamanstke naušnice umesto bisernih, isti kamen na prstenu desne ruke, te sat sa zlatnom narukvicom – mrvica sjaja koja sa malo, čini mnogo za izgled jedne holivudske dive.

Čak se i bež torba oversized forme, uklopila u ovu casual eleganciju, iako joj tu ipak nije bilo mjesto uzevši u obzir izgled bez nje, ali s obzirom da je glumica fotografisana tek po silasku sa leta, ovaj “štrčeći” detalj na ramenu, ni jedan savjestan modni kritičar ne bi mogao da joj zamjeri.

Izvor: Grazia.rs

Danas objavljeno

Anđelina Džoli sa ćerkama na premijeri: Šajlo izrasla u prelijepu djevojčicu

Zeljka

Patike Majkla Džordana prodate za milion i po dolara

Zeljka

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Ostavite komentar