Tizer za 'novi Windows' sada je dostupan kao pozadina - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Tizer za ‘novi Windows’ sada je dostupan kao pozadina

Microsoft će kasnije tokom juna održati poseban događaj, koji se odnosi na Windows operativni sistem. Veruje se da bismo tokom ovog događaja, pored Windows 10 ažuriranja mogli dobiti i potpuno novu verziju Windowsa, pod nazivom Windows 11.

Microsoft još uvek nije ništa potvrdio zvanično, ali s obzirom na to da će događaj koji se održava 24. juna omogućiti uvid u sve najbitnije detalje, tizer fotografija koju je kompanija objavila kao nakavu događaja mnogima služi kao dokaz da se sprema nova verzija Windowsa.

Sada je ta tizer fotografija dostupna i za preuzimanje, kao pozadina u visokom kvalitetu. Oni koji iščekuju novu verziju Windowsa, mogu iskoristiti ovaj Windows 11 wallpaper kako bi se pripremili za dolazak novog operativnog sistema. Pozadina je dostupna u 4K rezoluciji.

Windows 10 successor will ship with massive scheduling updates

Microsoftov planirani događaj bi trebalo da nam donese i osveženu verziju svega u okviru Windows 10 platforme, a nosi kodno ime Sun Valley. Očekuje se redizajnirani interfejs i brojne nove funkcije, koje su prethodno testirane u okviru Windows Insider programa.

Izvor: Softpedia

Danas objavljeno

Nokia T20 tablet se pojavio u dvije varijante, poznata i cijena

Vanja A

PS5 najbrže prodavana konzola u istoriji Sonija – već prodato 10 miliona primeraka

Vanja A

Otkriven i četvrti model u okviru Motorola Edge 20 linije telefona

Vanja A

Ostavite komentar