Tinder olakšava da nađete srodnu dušu - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Tinder olakšava da nađete srodnu dušu

Pošto je prošle jeseni serijskim dejterima dao mogućnost video ćaskanja, aplikacija sada omogućava članovima da dodaju više klipova na svoj profil.

Korisnici će sada moći da uređuju i otpremaju do devet snimljenih video zapisa sa svog telefona na svoj Tinder profil. Ovo, kaže kompanija, nudi članovima “autentičniji način da se izraze”. Tinder očekuje da će korisnici generacije Z, koji su podignuti na TikTok-u i YouTube-u, više pristupiti funkciji. Demografske kategorije čine 50 procenata globalne baze korisnika.

Video je samo jedan od nekoliko novih dodataka uključenih u najnovije Tinder-ovo ažuriranje, koje pozdravlja kao jednu od najvećih promena u svojoj aplikaciji od lansiranja. Takođe predstavlja novu socijalnu funkciju u stilu brzih spojeva nazvanu “Hot Takes” koja omogućava neuporedivim korisnicima da razgovaraju u kratkim skokovima pre nego što prevuku udesno ili ulevo. Kada se tajmer isprazni, moći ćete da odaberete da li ćete se podudarati sa osobom ili preći na drugu sesiju. Hot Takes će biti dostupan od 18:00 do ponoći radnim danima i označava prvi put da su Tinder korisnici mogli da ćaskaju pre nego što se podudaraju. Zapravo zvuči slično Spark-u, namenskoj aplikaciji za brze veze koju je Facebook pokrenuo u aprilu.

Konačno, Tinder takođe predstavlja novi odeljak pod nazivom Istraživanje kao način da se oni koji su bez svog para, povežu na osnovu zajedničkih interesa i kao izlog za svoje događaje uživo poput Hot Takes-a. Moći ćete da pronađete potencijalne podudarnosti na osnovu svojih “strasti” kao što su aktivizam, bindžovanje serija ili filmova ili traženje uzbuđenja. Odeljak Istraživanje pokreće se kasnije ovog leta. Zajedno sa ostalim karakteristikama, Tinder predstavlja još jedan način da zadrži korisnike kako ne bi potražili ljubav na drugim uslugama za druženje.

Danas objavljeno

Aplikacija korišćenjem vještačke inteligencije pretvara vaše fotografije u anime likove

Vanja A

Xiaomi 13 se pojavio na zvaničnim renderima; Poznat novi datum objave

Vanja A

Atari predstavlja neobjavljenu arkadnu igru koja je bila preteška za prosječnog igrača, te davne 1982. godine

Vanja A

Ostavite komentar