Tina Ivanović o silikonima: Eh, da mi je bila ova pamet - BIGportal.ba
Ex Yu

Tina Ivanović o silikonima: Eh, da mi je bila ova pamet

Folk pjevačica Tina Ivanović nije krila da je išla pod nož kako bi imala bujno poprsje, ali ni da se pokajala zbog toga.

Naime, folkerka iz današnje perspektive smatra da je bila nepromišljena i sada je otkrila kakvu odluku je donijela.

“Eh, da mi je bila ova pamet, a one godine nikada ne bih ugradile silikone. Pošto mi je to dosadilo i više mi se ne dopada ta plastika odlučila sam da ih izvadim. Više nemam plastične grudi”, kroz smijeh je rekla Tina.

“Danas sve devojke liče jedna na drugu užasno mi je to. Odlučila sam da hoću da izvadim i silikon iz usana i više da nemam ništa od toga. Znate kako Lepa Lukić kaže: ‘Hoćeš da probaš sve kao majmun’, e pa tako sam i ja, ali više to ne želim”, ponosno je pjevačica objelodanila u “DeToxic” emisiji.

Podsjetimo, ono o čemu su mediji nedavno pisali jeste transformacija njenog fizičkog izgleda, odnosno na osnovu fotografija koje je objavljivala u posljednje vrijeme može se vidjeti da Tina izgleda drugačije.

Pjevačica se potpuno podmladila i koža joj blista, a uprkos godinama – ona nema nijednu boru, a mnogi su komentarisali da se potvrgla nekim estetskim zahvatima.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Ana Bekuta otkrila kome je pripala imovina Milutina Mrkonjića

Vanja A

Sa ovom ženom je Marinko Rokvić dobio vanbračnog sina!

Vanja A

Čola i Lokica već 40 godina ne pričaju

Vanja A

Ostavite komentar