TIMAROV: Novak zaslužio više filmova i serija o sebi! - BIGportal.ba
Ex Yu

TIMAROV: Novak zaslužio više filmova i serija o sebi!

lumac Srđan Timarov otkrio je da bi na ekranu mogao da ovekoveči oca najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Srđana.

“Ja se zovem Srđan, možda bih voleo da igram Srđana. Nisam neki kasting direktor. Usuditi da se odabere ko bi igrao Novaka, da vidim koji će to kasting direktor da uradi. Znam jedino da će imati ne jedan film, nego više njih, i seriju, i sve što treba tako jednom velikom heroju nacije”, izjavio je glumac.

Otkrio je da mu je omiljeni sport da gleda trku formule 1, a da to zdušno podržava i njegov sin, pasionirani ljubitelj kome je to grandiozan san.

“Ranije sam uvek prebacio kanal, a sad jedva čekam vikend da gledam”, dodao je glumac.

“Putem šampiona” je strateški program “Novak Đoković Fondacije” koji pruža podršku roditeljima u sportu, kroz niz tematskih radionica, u kojima će naši čuveni sportski stručnjaci, sportisti i njihovi roditelji deliti svoja iskustva i znanja, i tako onim narednim generacijama koje dolaze, utabati stazu da lakše koračaju “putem šampiona”.

Srđana je ekipa Kurir televizije zatekla na specijalnoj projekciji filma “Kralj Ričard”, kojoj su prisustvovale i Borka Tomović i Nada Macanković.

Film Kralj Ričard prati razvojni put teniskih sestara Vilijams.

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Ella Dvornik pokazala kakva je izlazila u klubove u Londonu: Niko me nije čudno gledao

Vanja A

Žanamari “počastila” pratioce galerijom seksi fotografija u bikiniju

Vanja A

Emotivan prizor Katarine Grujić i kćerke Katje

Vanja A

Ostavite komentar