Tim pobjesnio – Serena ga "istjerala" iz sale jer joj se žurilo - BIGportal.ba
Sport Tenis

Tim pobjesnio – Serena ga “istjerala” iz sale jer joj se žurilo

Dominik Tim, četvrti teniser svijeta, doživio je neprijatnost poslije pobjede na Rolan Garosu za koju je kriva Serena Vilijams.

Tim je održavao konferenciju za medije posle pobede u trećem kolu nad Pablom Kuevasom.

On se nalazio usred razgovora sa medijima na nemačkom jeziku, a onda mu je iz organizacije Rolan Garosa saopšteno da mora da napusti glavnu konferencijsku salu.

Razlog? Sereni Vilijams se žurilo posle ispadanja sa turnira od Sofije Kenin i nije mogla da čeka.

Tim nije bio zadovoljan kada je saznao zašto je isteran pre nego što je završio svoje obraćanje medijima.

“Ne razumem ovo, stvarno. Koji je ovo đavo? Stvarno, mora da se neko šali sa mnom. Moram da izađem iz sale jer ona dolazi… Dobro, onda ću i ja da odem. Mogu i ja da radim šta mi se prohte”, izjavio je Tim, koji je nedugo zatim napustio konferencijsku salu broj 2 i prevremeno završio obraćanje medijima.

Vilijams je navikla na povlašćen tretman i većinski ga je zaslužila, s obzirom da je verovatno najveća teniserka svih vremena, ali je izuzetno razmuljiv bes Tima, četvrtog igrača na planeti i prošlogodišnjeg finaliste.

Nije poznato da li je Serena zahtevala da se Tim istera iz glavne sale, ali jeste da je Amerikanka insistirala da joj se konferencija za medije održi odmah posle poraza, iako nije imala zakazin termin – za razliku od Austrijanca.

Danas objavljeno

De Minor čeka Krajinovića ili Zvereva

Vanja A

“Ako moram da izaberem, Đoković je najbolji – na svim podlogama”

Vanja A

Kraj godine za Halanda?

Vanja A

Ostavite komentar