9. Marta 2021.

Tim o Federeru: Govorim u ime svih

Big Portal

On će u drugom kolu, u sredu. igrati protiv Aslana Karaceva, polufinaliste Australijan opena.

“Prvi utisci su prilično dobri – slični su kao i prošle godine. Podloga nije prebrza. Temperatura je dobra. Mislim da mečevi počinju popodne, što je dobro. Biće ovo moj prvi turnir posle mesec dana, nakon onog teškog poraza u Melburnu. Dobro sam se pripremio. Biće ovo jedan od poslednjih turnira na betonu, tako da ću pokušati da postignem dobar rezultat. Pokušaću od prvog poena da budem na dobrom nivou”, rekao je Tim.

Posle više od godinu dana na teren se vraća Rodžer Federer.

“Mislim da govorim u ime svih, čak i u ime najvećih rivala. Kažem da i dalje volim da gledam njegov tenis. Taj tenis je prelep, način na koji pristupa igri. Sa te strane sam njegov veliki fan. Zaista je lepo što se vratio i što mogu ponovo da ga vidim. Tako razmišlja većina nas. Nadam se da je spreman”, dodao je on.

Tim je u Melburnu ispao u osmini finala od Grigora Dimitrova – glatko, sa 3-0 u setovima.

“To je bilo veoma teško iskustvo. Trebalo mi je vremena da sve analiziram, da se povratim. Pretpostavljam da je sada dobro, vreme je da se usredsredim na nove stvari. Doha je prva šansa da postignem rezultate, steknem samopouzdanje i zaboravim da loš početak sezone”, zaključio je Austrijanac.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare