Tim: Naježio sam se, Beograd je nevjerovatan - BIGportal.ba
Sport Tenis

Tim: Naježio sam se, Beograd je nevjerovatan

Dominik Tim, šampion Adrija Tura, govorio je na pres konferenciji posle finala.

Dominik Tim je u finalu Adrija Tura pobedio Filipa Krajinovića sa 2-1 u setovima i postao šampion na Dorćolu.

Kaže da mu trofej nije bio glavna motivacija za dolazak u Beograd i napomenuo da se sjajno proveo uz zahvalnost Novaku Đokoviću, njegovoj porodici i ostalim organizatorima.

“Uvek je lepo da osvojite trofej ali to nije bio glavni razlog da dođem ovde. Super sam se proveo ovde, bilo je sve u dobre svrhe i mislim da je nivo tenisa takođe bio veoma visok. Veoma sam zahvalan Novaku, njegovoj porodici i timu što su učinili sa se osećamo lepo ovde. Ovaj fast 4 format čini mečeve neizvesnim, jednom pogrešite i u problemu ste. Srećan sam nivoom tenisa koji sam prikazao. Kada imate veliku publiku vi želite i njima da prikažete dobar tenis i ne igrate samo za sebe”, rekao je šampion Dominik Tim.

O publici i podršci srpskih navijača u Beogradu, Tim kaže da se naježio.

“Neverovatno, ovo mi je prvi put u Beogradu i stvarno sam se naježio. Lepo smo proveli vreme i van terena, Novi Beograd, Stari Beograd, detalje nemam za vas, možda će ih biti večeras… Imamo neke planove…”

Novak se nadovezao sa:

“Morao sam neke stvari da organizuje kao domaćin a neke stvari su došle spontano. Šteta je što nismo stigli da Dominika i ostale izvedemo na krstarenje. On je naporno radio tokom prethodnih dana, tako da je on Beograd iskusio noću, što takođe nije loše”

Tim je upitan kakvi su utisci iz Austrije posle pobede:

“Desilo se pre 30 minuta tako da mi nisu još javili… Igraću na turniru u Austrija tako da je to sjajno, tamo sam u utorak”

Danas objavljeno

Prve riječi Alkarasa nakon fijaska

Vanja A

Suđenje Kirjosu odloženo zbog problema sa mentalnim zdravljem

Vanja A

Ovako će izgledati stadion od 100 miliona evra u komšiluku

Vanja A

Ostavite komentar