24. Decembra 2019.

Tim i Muster će sarađivati na ATP kupu

Big Portal

On je rekao kako su tačne informacije da je Dominik kontaktirao Tomasa i kako se očekuje da uskoro počnu da rade zajedno.

Muster će doći u Australiju 29. decembra. Ukoliko hemija među njima bude dobra, svakako će nastaviti da sarađuju. Ništa još nije zvanično, da bi došlo do saradnje potrebno je da budu komplementarni, da odgovaraju jedan drugom. ATP kup je idealna prilika da se proveri odgovaraju li jedan drugom ili ne.”

Ako odgovaraju, sporazum će postići za nekoliko nedelja. Tomas je bivši broj jedan i Grend slem šampiona, siguran sam da će pomoći Dominiku da načini taj dugo željeni korak. Naravno, Tomas bi bio samo asistent, dok bi Nikolas Masu nastavio da radi u ulogi glavnog trenera“, kaže Volfgang Tim.

On je otkrio i koji su ciljevi njegovog sina u narednoj sezoni.

To će svakako biti da osvoji prvu Grend slem titulu i da uđe među prva tri na ATP listi. Ova godina je za Dominika bila najbolja po svim parametrima, osvojio je svoj prvi turnir iz serije ATP 1000, igrao je završno finale u Londonu, pobeđivao je najbolje. Mislim da je doneo pravu odluku u februaru kada je doveo u tim Masua“, zaključio je Tim senior.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare