16. Novembra 2022.

Tiktokerka iz Srbije prevarila oca da je dobio na lotu

Big Portal

Snimak Beograđanina, “Loto milionera”, obišao je mreže i dok su jedni u nevjerici posmatrali kako prati jedan po jedan broj kćerkinog, navodno, dobitnog listića, a potom se raduje zajedno s porodicom, drugima je odmah bilo jasno o čemu je riječ.

Njegova kćerka, tiktokerka Tara Ristić, koja se proslavila snimajući šale koje priređuje svojoj porodici ovog puta je došla na ideju koja je prevazišla sve dosadašnje namještaljke.

Naime, ona je, ovog puta u saradnji sa mamom, koja je i sama često žrtva podvala, ocu podmetnula navodno “dobitni tiket”, i star snimak izvlačenja, kako bi čovjek pomislio da su osvojili preko 1,5 miliona eura.

U prvim kadrovima vidi se Tara koja prati Loto izvlačenje, a potom poziva oca da je zamijeni. Međutim, kada su “dobitni” brojevi krenuli da se nižu, čovjek je u nevjerici posmatrao listić i dozivao ženu da posvjedoči trenutku.

Potom se ponovo pojavila Tara, baš kada je izvučena sedmica i vidi se kako se porodica raduje i grli, sve do jednog momenta.

https://www.tiktok.com/@tararistic4/video/7165582901327809798?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Ideja da Tarin otac postane milioner makar i na pola minuta, kao i trenutak u kojem je shvatio da je sve namještaljka zabavio je korisnike društvenih mreža, ali počeli su da se nižu sažaljivi komentari.

“Mene bi srce izdalo”, “Mnogo mi je žao ovog čovjeka”, “Koliko se razočarao kada je shvatio da nije osvojio”, “Jadan”, pisali su korisnici, dok drugi priznaju da su se dobro nasmijali.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare