30. Septembra 2022.

Tiktokerica iz Srbije šokirala fotografijama

Big Portal

Tiktokerica iz Srbije, Una Kablar, objavila je na svom Instagramu da su njena sestra i dvomjesečna beba doživjele strašno fizičko nasilje. Sestru je, navodi, pretukao suprug Damjan Hadžić, koji joj je prijetio da će joj oduzeti starateljstvo nad djetetom ako se razvede od njega.

-Muž moje sestre noćas je pretukao moju Saru gotovo nasmrt, objavila je  na svom Instagramu i opisala užasne scene događaja.

https://www.instagram.com/p/CjEU3uZj-HE/?utm_source=ig_web_copy_link

-Uzeo ju je za glavu i udarao njome o pločice, stezao joj vrat u namjeri da je uguši, a zatim ju je iz sve snage udarao. Bebu od dva mjeseca je pritiskao i napravio joj modrice. Prijetio je da će joj uzeti starateljstvoo ako se razvede od njega, napisala je Una.

Nakon svega suprug Damjan Hadžić odvezao ju je u bolnicu i potom pobjegao. Unina sestra od siline napada u jednom se trenutku onesvijestila. Tokom noći stigli su i njegov otac i brat, ali ne s dobrim namjerama, svjedoči Una.

-Došli su nam se smijati pred policiju, otac je govorio kako je ponosan na sina, a kad smo rekli da ćemo sve objaviti, otac je počeo prijetiti da “i za to ima lijeka” jer misli da se novcem sve može riješiti. U najboljem slučaju bit će kažnjen samo zabranom prilaska iako je noćas pretukao moju sestru gotovo nasmrt i još uvijek ne znamo sve posljedice povreda, napisala je Una i zamolila sve da podijele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi protiv porodičnog nasilja, nasilja nad ženom i bebom od dva mjeseca.

Sve se dogodilo u srijedu oko 21 sat. Unina sestra protiv supruga je podnijela kaznenu prijavu policiji, a o svemu je obaviješten i Centar za socijalni rad i nadležni tužitelj.  Iz bolnice je saopćeno da je 19-godišnja Sara Hadžić zaprimljena oko 23 sata te da su joj ustanovljene lakše povrede. Nakon pregleda upućena je da se javi policiji. Damjanu Hadžiću izrečena je mjera zabrane približavanja žrtvi i komuniciranja s njom tokom 48 sati.

Izvor: Index.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare