TikTok vas podsjeća da se odmorite - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

TikTok vas podsjeća da se odmorite

TiKTok dodaje novi ekran za komandnu tablu koja prikazuje vreme korišćenja aplikacije, kao i “vodič za dobrobit” za tinejdžere na ovoj platformi.

Popularni servis želi da pomogne korisnicima da upravljaju količinom vremena koju provode u aplikaciji, tako što će implementirati više kontrola za vreme provedeno na ekranu.

Sa pomenutom promenom, kompanija dodaje novu kompandnu tablu u okviru aplikacije, koja će bolje pratiti koliko vremena korisnici provode u aplikaciji.

Komandna tabla će prikazivati statistiku, kao što je količina vremena koju ste proveli u aplikaciji, kada najviše koristitte aplikaciju i koliko se često otvara. Pored toga, TikTok korisnici će moći da podešavaju limite koliko dugo mogu da koriste aplikaciju tokom određenog perioda.

Pomenute promene stižu, nakon što su se ToikTok i slični servisi suočili sa pitanjima o uticaju ovih aplikacija na tinejdžere. TikTok ističe da planira da predstavi dodatne restrikcije kada je u pitanju vreme provedeno u aplikaciji za tinejdžere između 13 i 17 godina.

Danas objavljeno

Masivno gejming ubrzanje – Intel Arc A370M skoro 80% brži sa XeSS optimizacijom

Vanja A

Novi Ethereum sistem je izgleda previše komplikovan za normalne korisnike

Vanja A

Intel zapušio usta svima koji nisu vjerovali – objavljene cijene Arc A770 i A750 grafičkih karti

Vanja A

Ostavite komentar