Tijelo kao Apolon: Džejson Momoa i dalje u top form - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Tijelo kao Apolon: Džejson Momoa i dalje u top form

Američki glumac Džejson Momoa (42) pokazao je svoje izvajano telo, ali i surferske sposobnosti na plaži u Havajima.

Ovaj lepotan dokazao je da su godine samo broj, jer, kako vidimo, Džejson je u top formi, a za to je zaslužan i njegov plan ishrane.

Iako mnoge njegove obožavateljke, ali i obožavaoci pretpostavljaju da je glumac jedan od onih fitnes muškaraca koji većinu svog vremena provode u teretani da bi ovako izgledali, onda sigurno grešite.

Čak i kada su jedne od njegovih najpoznatijih filmskih i televizijskih uloga, u “Čuvarima plaže”, “Igri prestola” ili, pak u filmu “Akvamen”, zahtevale da imaju telo Apolona, ovaj američki zavodnik imao je jednostavan plan ishrane.

Prema rečima njegovog personalnog trenera Stjuarta Voltona, Džejsonova ishrana je uključivala tri karakteristike svakog njegovog obroka: nivo nutritivnih vrednosti koji bi održavao njegovu mišićnu masu, balans u ishrani i treća, najbitnija, uživanje u ishrani.

Foto: Profimedia

“Nikad nisam forsirao Džejsona da jede nešto što ne voli. Naprotiv, sve ono što je trebalo da jede, kako bi se pripremao za svoje uloge, on je već praktikovao”, rekao je Stjuart jednom prilikom za strane medije.

Volton je dao i listu namirnica koje je Džejson konzumirao kako bi fizički bio spreman za uloge, a to su: povrće i voće (što raznovrsnije), puter od kikirikija, slatki sendviči sa medom, piletina, njegovo omiljeno – Ginisovo pivo, riba, odrezak, i suplementi.

Foto: Profimedia

Takođe, pripremanje za navedene uloge je podrazumevalo i fizičku aktivnost, te je, uglavnom, praktikovao kombinovani trening snage, sa, nekad intenzivnim opterećenjem, a nekad optimalnim.

Danas objavljeno

Kevin Spejsi ide na sud zbog optužbe za zlostavljanje

Vanja A

R’Boni Gabriel prva Filipinka s titulom mis Amerike u posljednjih 60 godina

Vanja A

Stvari koje trebaš znati ako želiš da imaš psa i mačku istovremeno

Vanja A

Ostavite komentar