Tijana Dapčević: "Noću su me budili grčevi, imala sam bolove" - BIGportal.ba
Ex Yu

Tijana Dapčević: “Noću su me budili grčevi, imala sam bolove”

Tijana Dapčević progovorila je o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila i zbog kog je morala da na operaciju Mnoge žene poistovetiće se sa problemom koji je pre tri godine imala pevačica Tijana Dapčević.

Naime, ona se suočila sa ozbiljnim oblikom proširenja vena koji ju je doveo do brojnih komplikacija, a bolest Tijane Dapčević bila je do te mere problematična da ju je na kraju dovela i do operacije.

O čitavom neprijatnom iskustvu ona je progovorila kako bi bila inspiracija drugim ženama sa sličnim tegobama.

– Imala sam krofne na nogama. To je ono kad popusti zid, a u jednom trenutku je popustio, i ja sam to okarakterisala da imam krofne na nogama. Međutim, to nije bio jedini problem. Noge su mi oticale, imala sam bolove, noću su me budili grčevi… Kada sam uradila dopler, doktor mi je rekao: “Ovo je trebalo da uradimo pre godinu dana, ja ne znam šta ti čekaš” – objasnila je pevačica, a bolest Tijane Dapčević u tim trenucima donosila joj je sve veće probleme dok nije rešila da se operiše.

– U šali volim da kažem: “Mama, od tebe nisam nasledila kuću, njive, kule i gradove, već problem sa venama” – našalila se pevačica, ali bolest Tijane Dapčević nije bila za šalu. Kako je objasnila, sama operacija nije bila komplikovana, a pomogla joj je da reši dugogodišnji problem. Operacija je rađena pod lokalnom anestezijom, pa je ona, s obzirom na to da je bila budna, pričala sa doktorom i pevala.

– Obe noge u lokalnoj anesteziji i ja, Bogu hvala, više problema nemam. To svakome ko je normalan prođe kao da te je pecnuo komarac, ali ja nisam normalna. (smeh) Elem, skinula sam sa leđa jedan ogroman problem, prvenstveno zdravstveni, a posle i estetski, i sad mogu da nosim i kratke suknje – zaključila je Tijana.

Danas objavljeno

Ljubavna priča Petra Graša i 14 godina mlađe Hane, ćerke njegovog prijatelja

Vanja A

Vuk Kostić opet zaljubljen

Vanja A

Glumio je Bećira Kuduza u filmu koji je snimljen po istinitoj priči

Vanja A

Ostavite komentar