Tijana Bogićević otkrila razlog razvoda - BIGportal.ba
Ex Yu

Tijana Bogićević otkrila razlog razvoda

​Jedan od najmoćnijih glasova srpske pop scene, Tijana Bogićević, nedavno je okončala sedmogodišnji brak sa američkim muzičarem Mark Robertsonom.

Kako je ispričala za domaće medije do razvoda je zbog toga što njen bivši partner i ona nisu umjeli da se suoče sa izazovom zvanim veza na daljinu.

“Postoji mnogo priča koje super funkcionišu na daljinu, ali moj brak nije bio ta priča. Mogla bih sada mnogo da analiziram to ali prosto ne želi, pogotovo ne za javnost”, rekla je Tijana nedavno, a sada ispričala i kada je znala da je definitivno kraj.

“Prosto je. Ja nisam neko ko odustaje lako, ja se borim do krajnjih granica za svaku vezu, svaki odnos i prijateljstvo. Kada pokušaš sve i ne ide, tada je vrijeme da se razvedeš. Nekad je vrijeme da se ode. Ne treba da kažeš sebi: ‘Ne mogu više’, već: ‘Ja neću ovo više'”, rekla je Tijana u emisiji Kontra show.

Pjevačica je dodala i to da razvod ne znači nužno da bivši supružnici ostaju u lošim odnosima ili da je ljubav prestala.

“Nekada završite i sa nekim prijateljima ali to ne znači da ih ne volite. Samo ćemo se voleti iz daljine, jer nam više ne prija da budemo zajedno”, iskrena je Bogićevićeva, prenosi 

Grand.

Danas objavljeno

Preminuo Saša Zalepugin – legenda i uzor generacijama

Zeljka

Ovo niste imali priliku često da vidite: Zajednički snimak Tome i Silvane

Zeljka

Poslije samo deset dana: Operisana beba Bojana Leksingtona

Zeljka

Ostavite komentar