Tifa: "Miješao sam sve droge, ne kajem se"; tiktokeri bijesni - BIGportal.ba
Ex Yu

Tifa: “Miješao sam sve droge, ne kajem se”; tiktokeri bijesni

Poslednjih dana internetom kruži snimak priznanja nekadašnjeg člana grupe “Bijelo dugme” Mladena Vojičića Tife u kojem je progovorio o drogama koje je koristio do sad.

Da život muzičara često prate alkohol i droga nije nepoznanica, ali malo ko o tome otvoreno priča.

Tifa zasigurno nije jedan od njih, a prethodnih dana je isečak jednog intervjua u kojem je pevač govorio o konzumiranju psihoaktivnih supstancu izazvao mnogo pažnje.

”Ranije sam pio da mi bude dobro. Uzimao sam drogu da mi bude dobro. Kakav pakao? To je samo kod budala. Nikada se ne kajem nijednog svog postupka. Znam da je život samo jedan. U mom slučaju je jako bitno da ja to sve radim od srca. Čim počneš da koristiš mozak, onda ti kalkulišeš, a ja sve radim spontano i refleksno”, rekao je muzičar u intervjuu koji je dao još pre nekoliko godina.

Međutim, isečak ovog intervjua je sada postao viralan na TikToku, a Tifa je priznao da je mogao da podnese mešanje različitih supstanci sa heroinom i dodao da se nijednom nije pokajao zbog toga što je uzimao droge.

Međutim, ljudi nisu oduševljeni njegovim priznanjem.

“Kakav je ovo primer za mladu populaciju, iskreno od njega, ali bi trebalo u intervju da naglasi za njegove fanove i da ih upozori da je to jako loše”, “Divan primer za omladinu”, “Pogrešio si i sad grešiš”, samo su neki od komentara.

Danas objavljeno

Nikolija se našla na meti kritika fanova

V.R.

Lepa Brena odbila Bekamove: Ona i Boba nisu željeli da im prodaju svoju vilu u Majamiju

V.R.

Šta je Jovana žestoko zamjerila svekrvi

V.R.

Ostavite komentar