The Rock se odužio čovjeku koji mu je puno pomogao u životu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

The Rock se odužio čovjeku koji mu je puno pomogao u životu

Glumac Dvejn Džonson, poznatiji kao The Rock, danas je bogat, uspješan i slavan. Međutim, nije oduvijek bilo tako. U tinejdžerskim danima on je bio siromašni beskućnik, a u tim teškim trenucima pomogao mu je bivči rvački menadžer Bruno, kojem The Rock to nikada nije zaboravio.

Svom dugogodišnjem prijatelju glumac je priredio predivno iznenađenje i kupio mu auto vredan 30 hiljada dolara.

On je na Instagramu objavio snimak razgovora sa Brunom o tome kako ga je primio u svoj dom kada nije imao gde da ode, naglasivši da mu je upravo on kupio prvi automobil. Bruno nije ni slutio šta ga čeka…

“Srećan Božić Bruno. Pošto si mi ti kupio prvi automobil, smatram da bih sada mogao da ti vratim uslugu tako što ću da ti kupim nov automobil, koji nema pukotinu na zadnjem sedištu”, našalio se The Rock.

“Ne mogu naći način kojim bih ti dovoljno zahvalio na onome što si učinio kad sam imao 15 godina. Imao si puno pravo da me odbiješ, ali ipak si me primio. Bruno, takav gest mi je puno značio, jer mi je to promenilo život. Volim te i neizmerno sam ti zahvalan”, rekao je glumac Brunu koji je zasuzio kada je seo u svoj novi automobil.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Metode za poboljšanje produktivnosti

Vanja A

Ovo je najizazovnija baka na svijetu

Vanja A

Rečenica koju ne bi trebalo da izgovorite jer ćete dobiti neprijatelja

Vanja A

Ostavite komentar