The Rock je izgradio teretanu u svom domu u Virginiji. Epska je! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

The Rock je izgradio teretanu u svom domu u Virginiji. Epska je!

NEĆETE se isklesati poput Dwaynea Johnsona, proslavljenog pod nadimkom The Rock, ako fitness ne živite punim plućima, 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici. Njega pak neki često prozivaju da pretjeruje jer je na nekoliko lokacija sagradio teretane kako bi uvijek mogao vježbati, gdje god da putuje na odmor ili…

NEĆETE se isklesati poput Dwaynea Johnsona, proslavljenog pod nadimkom The Rock, ako fitness ne živite punim plućima, 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici. Njega pak neki često prozivaju da pretjeruje jer je na nekoliko lokacija sagradio teretane kako bi uvijek mogao vježbati, gdje god da putuje na odmor ili zbog posla.

U svoju kolekciju upisao je novi željezni raj. Posljednju teretanu sagradio je u svom domu u Virginiji, a ovoga tjedna putem Instagram videa proveo je njome svoje fanove.

https://www.instagram.com/p/B0G2J29F3Qh/?utm_source=ig_embed

“Moja zemlja se nalazi na zaštićenom području na kojem se odvijao Američki građanski rat pa je duh koji ovdje možete osjetiti zaista snažan”, otkrio je.

“Dobrodošli u raj”, kaže na početku videa, a onda okreće kameru prema prostoru punom najrazličitijih sprava koje mu pomažu u održavanju tijela snažnim i mišićavim.

Prošle godine na setove filmova Jungle Cruise te Hobbs & Shaw sa sobom je selio i svoju putujuću teretanu. Cijeli tim ljudi bio je zadužen za prijevoz i montiranje preko 22 hiljade kilograma teške čelične i željezne opreme.

Danas objavljeno

Poznati osudili odluku Vrhovnog suda SAD: “Oružje svima, ali ne i pravo na abortus”

Zeljka

Ovo su najefikasnije vježbe za ravan stomak, a možete ih raditi kod kuće

Zeljka

Bivša mis univerzuma provodi ljeto u izazovnom bikiniju

Zeljka

Ostavite komentar