"The Killers" i Brus Springstin snimili pesmu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“The Killers” i Brus Springstin snimili pesmu

Zajednički singl rok grupe “The Killers” i pevača i gitariste Brusa Springstina zove se “Dustland”, i zapravo je rimejk jedne stare pesme sa popularnog albuma grupe “Day & Age” iz 2008. godine.

Brendon Flavers, frontmen sastava “The Killers”, podelio je na svom Instagramu priču o saradnji sa Brusom Springstenom na numeri koja predstavlja rimejk njihove stare pesme koju Springsten najviše voli – “A Dustland Fairytale”.

“Pesmu ‘Dustland’ sam pisao u trenutku kada se moja mama borila sa kancerom, kao način da bolje razumem tatu, koga često nisam razumeo u potpunosti, kao podršku mami i kao vid sagledavanja njihove ljubavi koja je morala da bude zaista jaka da bi opstala na taj način”, napisao je Flavers u svojoj objavi.

“Brus Springstin je mnogo pesama napisao o ljudima poput mojih roditelja, naizgled običnim i nevidljivim ljudima i njihovim nadama i snovima. Zahvalan sam što je otvorio i ova vrata za mene, a ujedno sam zahvalan i svojim roditeljima na primeru koji su mi dali”, zaključio je pevač.

Danas objavljeno

Megan Foks se razvela

Vanja A

Kako se ljudi ne otruju kad popiju zmijski otrov?

Vanja A

Iako je njihov brak tek završio, Melinda i Bill Gates zajedno odveli kćerku pred oltar

Vanja A

Ostavite komentar