The Honor Band 6 stiže po cjeni ispod 50 evra - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

The Honor Band 6 stiže po cjeni ispod 50 evra

Honor je objavio informacije o dostupnosti i ceni Honor Band 6 nosivog uređaja. Fitnes narukvica je prvi put globalno najavljena tokom CES 2021 sajma, ali tada nije bilo poznato kada će se naći u prodaji.

Honor Band 6 je pametna narukvica, sa pravougaonim 1.47-inčnim AMOLED ekranom sa 368 x 194 piksela. Prisutan je veliki broj funkcija koje se fokusiraju na praćenje zdravlja. Tu su opcije praćenja rada srca i nivoa stresa, praćenje spavanja i drugo. Fitnes funkcije stižu sa deset modova vežbanja (trčanje, hodanje, vožnja bicikla, plivanje, slobodni trenig i drugo).

honor2_132.jpgOd pametnih funkcija, nosivi uređaj nudi obaveštenja za dolazeće poruke i pozive, kontrolu muzike, prognozu vremena i daljinski zatvarač za kameru kada se upari sa telefonom. Honor obećava 14 dana radnog veka baterije tokom uobičajenog rada i do 10 dana tokom pojačanog rada sa uređajem. Brzo punjenje omogućava trodnevni rad baterije sa samo 10 minuta punjenja.

Honor Band 6 će biti dostupan u Meteorite Black, Sandstone Grey i Coral Pink varijantama, po ceni od 49,90 evra. Globalno će se u prodaji naći od 28. marta na AliExpressu, a od aprila na regionalnim sajtovima Honora.

Izvore: Neowin

Danas objavljeno

OnePlus 11 djeluje kao čudni Huawei Mate 50

Vanja A

Djeca smatraju da je ilegalno ponašanje na Internetu potpuno normalno

Vanja A

Kako upotrebiti moć korisničkih podataka za još bolje rezultate u marketingu

Vanja A

Ostavite komentar