14. Novembra 2022.

Tetovažom krije pupak koji su joj hirurzi napravili na pogrešnom mjestu

Big Portal

Kejti Prajs je definitivno neko ko zna kako treba živjeti. Iako je ove godine nekoliko puta bila na ljetovanju, ponovo je odlučila da napravi predah i da otputuje na Tajland gdje uživa sa svojim starim/novim vjerenikom Karlom Vudsom.

https://www.instagram.com/p/Cf1WItIotlS/?utm_source=ig_web_copy_link

Na posljednjim fotografijama mnoge je iznenadila ogromna tetovaža koju Kejti ima preko stomaka, s obzirom da su mnogi bili ubjeđeni da je u pitanju naljepnica. Naime, kada su je u julu uslikali s ogromnom tetovažom konja preko cijelog stomaka, nije iznenađujuće što su mnogi mislili da je u pitanju nešto privremeno, za profesionalno fotografisanje ili kampanju.

Čak i tada se komentarisalo da je mogla da izabere ljepšu i bolje urađenu, a pravi šok je nastao kada se otkrilo da je manekenka zaista išarala tijelo.

https://www.instagram.com/p/Cj5gDyaI0Fp/?utm_source=ig_web_copy_link

Naravno, kvalitet tetovaže odmah je postao glavna tema na mrežama, a ljudi nisu štedjeli riječi za crtež koji je, prema mišljenju mnogih, “uradio neko ko veze blage nema sa umjetnošću”.

Međutim, nakon toga, sve su se češće čule priče da nekadašnja manekenka nije tek tako istetovirala taj dio tela, već da je htjela da sakrije rezultate loše liposukcije, i pupak koji je na pogrešnom mjestu.

Naime, nije tajna da je Kejti Prajs sinonim za loše intervencije, te je do sada odradila nekoliko liposukcija, 13 povećanja grudi, a nekoliko puta je zatezala lice, ubrizgavala filere i slično. Zbog svega njeno tijelo ne izgleda ni izbliza kao nekada kada je bila jedna od najljepših žena u Britaniji.

Nju su čak i doktori upozoravali da mora da prestane sa operacijama jer će u suprotnom posljedice biti kobne, međutim, starleta nema namjeru da stane. Naprotiv. Zato se i vratila na Tajland po ko zna koji put, s obzirom da jedino tamo doktori pristaju da je operišu.

Nažalost, strast prema modifikacijama tijela dovela ju je do konstantnih prozivki na mrežama koje su bile učestalije ljetos kada je uslikana u kupaćem.

https://www.instagram.com/p/Ckybx2DoYYI/?utm_source=ig_web_copy_link

Kejtino tijelo se, nažalost, potpuno izdeformisalo, a prizor je teško gledati. Posebnu pažnju privlačile su najprije ogromne silikonske grudi koje su sada poput lopti, 3 puta veći neprijatno bijeli zubi, ali i pupak koji su joj hirurzi ponovo napravili nakon zatezanja stomaka, a koji je zbog silnih intervencija na potpuno pogrešnom mjestu, odnosno, više nego što bi trebalo.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare