"Testisi su mu natekli": Niki Minaž šokirala sve pričom o vakcinaciji - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Testisi su mu natekli”: Niki Minaž šokirala sve pričom o vakcinaciji

Obožavaoci reperke Niki Minaž mole je da prestane da “negira” vakcinu protiv kovida 19 nakon što je na Tviteru objavila priču o tome da je neko u Trinidadu doživeo neobične i prilično loše nuspojave, iako je rekla da će se vakcinisati.

“Moj rođak u Trinidadu neće dobiti vakcinu [jer] je njegov prijatelj dobio i postao impotentan. Testisi su mu natekli”, napisala je u ponedeljak Minaž, koja je rodom iz Trinidada.

“Njegov prijatelj je trebalo da se venča nekoliko nedelja posle toga, ali je devojka sada otkazala venčanje. Zato se samo molite oko toga i potrudite se da budete sugurni u (svoju) odluku, a ne da vas maltretiraju”, dodala je ona.

Tvit je privukao veliku pažnju, a mnogi novinari pitali su se hoće li Minaž biti zabranjena na Tviteru ili će joj cenzurisati ovaj post na nalogu zbog “medicinskih dezinformacija” koje platforme društvenih medija zabranjuju u skladu sa odlukom Bele Kuće.

Neki od pevačicinih fanova takođe su bili uznemireni, a jedan ju je molio da se “edukuje o ovoj temi” jer “pojedinačne slučajeve ne treba koristiti za poricanje vakcine”. Obožavalac je dodao: “Pogledajte istraživanje. Vakcine su visoko efikasne. To je činjenica. Ovo nije mišljenje”.

Drugi su koristili svoje Gugl medicinske diplome, spekulišući da je rođakov prijatelj imao rak testisa ili je umesto toga bolovao od polno prenosivih bolesti, te da nije mogao imati takvu reakciju na bilo koju id kovid 19 vakcina koju je dobio.

Sama Minaž nije bila protiv vakcinacije. “Sigurna sam da ću i ja biti vakcinisana [jer] moram na turneju itd”, rekla je fanu koji je strahovao od dobijanja druge doze i osećao je pritisak da dobije prvu jer u suprotnom nije mogao da se prijavi za posao.

“Mnoge zemlje neće dozvoliti ljudima da rade bez vakcine. Definitivn bih preporučila da dobiju vakcinu. Moraju hraniti svoje porodice”, dodala je Minaž.

Obožavaocu koji je rekao da je primio vakcinu i da nije dobilo virus, reperka je odgovorila: “To je neverovatno dušo. Ovo je norma”.

“Zašto nisi mogla to odmah da kažeš?”, upita ju je neko, na šta je Minaž odgovorila: “Zato što govorim šta želim, kada želim, kako želim. Internet me ne plaši”.

Danas objavljeno

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku

Vanja A

Botto je robot koji stvara umjetnička djela, a zaradio je i prvi milion

Vanja A

Beba slona pokušala se sprijateljiti sa psom, pogledajte kako je prošlo

Vanja A

Ostavite komentar