9. Januara 2022.

Testirali smo za vas: Nesvakidašnji monitor – HUAWEI MateView GT Sound Edition

Big Portal

Ime kompanije Huawei je dugo vremena bilo sinonim za inovacije, što je najočitije bilo kada se pogledaju njihovi mobilni telefoni u protekloj deceniji, a možda manje vidljivo prosečnom oku kada su u pitanju njihova infrastrukturna rešenja, zbog čijeg je uspeha na kraju verovatno i došlo do svega onog što se dešavalo prethodne dve godine.

No, odlika velikih je da se ne predaju tako lako, pa je nakon sankcija kompanija rešila da svoj portfolio proizvoda dodatno proširi i tako osigura svoje pozicije dok sprema povratak koji svi fanovi ovog brenda verovatno i očekuju.

Iako Huawei-u PC tržište svakako nije strano, s obzirom da smo do sada videli nekoliko Matebook laptop modela, ove godine su se počeli pojavljivati i PC monitori ove kompanije, što možda nije nešto što smo očekivali, ali je svakako dobrodošlo osveženje. Prvi od njih, AD80HW smo testirali pre oko 6.5 meseci, a u pitanju je bio jedan relativno običan model, ali neuobičajenog dizajna, karakteristike koju uostalom i očekujemo od  Huaweija.

Ovih dana, na test nam je došao još jedan model, ali za koji baš ne možemo reći da je običan u bilo kom pogledu. Huawei MateView GT Sound Edition je još od prve najave privikao pažnju i poglede svojim dizajnom, ali i karakteristikama poput 34” zakrivljenog ekrana, integrisanog soundbara, osvežavanja od 165Hz, kao i obećanjem o visokoj preciznosti i pokriću boja, što sve čini da ovaj monitor na papiru, odnosno ekranu, deluje kao odličan izbor kako za gamere, tako i za one koji bi ga koristili u profesionalne svrhe.

Ispunjava li očekivanja, proverili smo u jednonedeljnom druženju sa njim, pa evo naših utisaka.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare