Testirali smo za vas: Amazfit GTR3 i GTS3 - moćan fitness i još ponešto - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Testirali smo za vas: Amazfit GTR3 i GTS3 – moćan fitness i još ponešto

Kada se pomene ime Amazfit, mnogi ljubitelji pametnih satova verovatno prvo pomisle na Xiaomi, pod čijim brendom su i izlazili Amazfit modeli poput Stratosa i drugih koji su ostavili traga i bili čest izbor korisnika.

Ipak, Amazfit je zapravo posebna kompanija, odnosno OEM koji je dugo proizvodio satove za druge, ali smo od prošle godine počeli viđati i modele pod njihovim brendom.

Da li su najzad rešili da uzmu zasluge za sopstveni rad i umeće ili je nešto drugo po sredi, ne znamo, ali nam je drago, jer od jače konkurencije korisnici mogu imati samo koristi, pogotovo ako je u pitanju kompanija koja ima svoj specifičan pristup, a poznata je po dobrim uređajima razumnih cena.

Ovog puta su nam se na testu našla dva modela, Amazfit GTR 3 i Amazfit GTS3, aktuelna generacija Amazfit satova, ali u dve različite izvedbe. GTR 3 je klasičniji, sa okruglim ekranom, a GTS 3 pravougaon, nalik Apple Watch-u, pa ko šta više voli. Većina funkcija im je zajednička, pa ćemo najpre predstaviti oba modela, a zatim pričati o onome što oni imaju da ponude.

Benchmark.

Danas objavljeno

GTA V sada prodat u više od 165 miliona primjeraka

Vanja A

Apple će morati da pređe na USB C, što ne mora da bude loša stvar

Vanja A

Mediatek predstavio jeftini gejmerski čipset – Helio G99

Vanja A

Ostavite komentar