Testirali smo: Xiaomi Redmi Watch 2 Lite i Redmi Smart Band Pro - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Testirali smo: Xiaomi Redmi Watch 2 Lite i Redmi Smart Band Pro

Xiaomi je kompanija poznata po svom izuzetno širokom portfoliu proizvoda, kako po brojnim kategorijama uređaja koje nude, tako i po broju samih uređaja unutar kategorija.

Tako smo čak i mi koji to sve redovno pratimo ponekad bili zbunjeni, pogotovo u domenu mobilnih telefona, gde su pored uređaja sa brojnom oznakom generacije tu bile i razne podvarijante – što Pro, što Lite, pa onda sve to isto, ali sa Redmi imenom, koje mahom označava povoljniju seriju Xiaomi proizvoda.

I upravo su Redmi modeli često bili vrlo popularni među kupcima, upravo jer nude najveći broj mogućnosti svojih Mi rođaka, ali po još boljoj ceni. Na ovo smo navikli u domenu mobilnih telefona, ali je Xiaomi izgleda rešio da isti recept proširi i na neke druge kategorije, mahom vezane za mobilne telefone, pa su nam se ovih dana na testu našla dva para slušalica koje ćete gledati u posebnom videu, kao i pametni sat i narukvica koje vam prikazujemo u ovom.

U pitanju su Redmi Watch 2 Lite i Redmi Smart Band Pro, pa hajde da vidimo šta to možete očekivati od ova dva pametna uređaja

Benchmark.

Danas objavljeno

GTA V sada prodat u više od 165 miliona primjeraka

Vanja A

Apple će morati da pređe na USB C, što ne mora da bude loša stvar

Vanja A

Mediatek predstavio jeftini gejmerski čipset – Helio G99

Vanja A

Ostavite komentar