27. Augusta 2022.

Teslin volan se raspada poslije 40.000 km

Big Portal

Čak ni kada je reč o Tesli sa najnovijim “jaram” volanom.

Barem tako sugerišu brojne objave na društvenim mrežama, gde su pojedini vlasnici, razočarani kvalitetom, objavili fotografije volana posle nekoliko desetina hiljada kilometara.

Tesla Model S Long Range opremljenim „inovativnim“ volanom posle manje od 40.000 pređenih kilometara pokazao volan na kome su već otpala tri komada.

Popularni TikToker jf.okai objavio je da mu se volan brzo raspada nakon samo 20.000 pređenih kilometara. Najekstremniji slučaj objavio je Tviter profil Meet Kevin, koji je rekao da je iste stvari doživeo posle samo 6.500 pređenih kilometara.

Trenutno se na društvenim mrežama vode brojne rasprave na ovu temu. Tako Teslini poklonici krivicu prebacuju na korisnike, navodeći da su za sve krivi njihovi poroci. Tako je utvrđeno da je jedan korisnik zatečen dok je vozio pod dejstvom alkohola i zaključuju da je za raspadanje površine volana kriva zaprljanost površine alkoholom.

Drugi vide objektivnije razloge u prekomernoj upotrebi dezinfekcionih sredstava, navodeći primere ljudi čiji se dlanovi jako znoje, dok treći problem vide u preterano dugim noktima. Prema mnogima, čini se da je najbolje koristiti rukavice za vožnju. Pomalo neočekivano u današnje vreme za novi automobil ove cene. Recimo i da Tesla nema PR službu, pa do saopštenja nismo dobili nikakvo zvanično saopštenje.

https://twitter.com/therealjfokay/status/1562116123981668352

https://twitter.com/therealjfokay/status/1563124236600082434

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare