Tesla Model 3: Automobil sposoban za samoodbranu - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Tesla Model 3: Automobil sposoban za samoodbranu

Jedan Tesla Model 3 automobil uspio je da uplaši dvojicu napadača koji su pokušali da uklone priključak za punjenje, pri čemu su bili prilično agresivni.

Incident se dogodio u Park MGM hotelu u Las Vegasu, a sve je zabeležila jedna od kamera iz napadnutog vozila. Vozilo je odmah po početku napada o tome obavestilo svoje vlasnike, nakon čega su ovi o napadu obavestili obezbeđenje hotela. Snimak počinje u trenutku kada jedan od napadača prilazi vozilu i pokuša da otvori vrata, dok drugi u isto vreme pokušava da ukloni priključak za punjenje. Napadači su potom počeli da šutiraju stanicu za punjenje, da bi vozilo u tom trenutku uključilo narandžasta svetla, što je huligane konačno obeshrabrilo, pa su se udaljili od vozila.

Vlasnici su kasnije objasnili da je u vozilu bila aktivirana Sentry Mode opcija, koja se ponaša kao napredni bezbednosni sistem za Tesla vozila, pa aktivira alarm u slučaju da proceni da je vozilo u opasnosti, uključuje sve ekrane u vozilu, pušta muziku i pojačava je do maksimuma, na telefon vlasnika šalje upozorenje o napadu, i automatski počinje sa snimanjem incidenta.

Izvor: PCPress

Danas objavljeno

Porsche Taycan treći najprodavaniji model

Vanja A

BMW debituje s „Neue Klasse“ u vidu električne serije 3 2025. godine

Vanja A

Gordon Murray T.50 zvuk kakav odavno nismo čuli (VIDEO)

Vanja A

Ostavite komentar