5. Februara 2020.

“Tesla je najveće sra*e koje sam ikada vidio”

Big Portal

Jedan od Fordovih inženjera je preko društvenih mreža kritikovao Teslu zbog lošeg kvaliteta vozila i manjka bezbednosti u istim, ali je kasnije svoje komentare obrisao.

Čovek je prvo objasnio da radi za Ford na lansiranju električne verzije Mustanga i dodao da je to samo njegovo mišljenje, a ne mišljenje Forda.


“Kao prvo ja volim Teslu i sve što su uradili u EV svetu. Iskreno, njihovi inžinjeri su najgori na svetu, a automobili su najveće sra*e koje sam ikada video. Njihova baterija i elektronika je vrhunska i možda uskoro bude slala ljude u svemir, ali je logistika užasna. Ja sam rasklopio mnogo vozila i kada sam otvorio Model 3 imao je neke šrafove odvrnute i to blizu osetljivih komponenti, ne znam kako je to prošlo regulatorna ispitivanja”, počeo je svoje izlaganje.

Potom je nastavio “po starom”.

“Mislim da moraju da nastave da rade na razvijanju plaformi, pošto je to definitivno način kako će se raditi u budućnosti, ali prvo moraju da mnoge delove postave tamo gde im je i mesto. U ove platforme se ulaže na milijarde dolara i Tesla se svojski trudi da podigne barijeru svakim novim izumom. To je jedan od razloga zbog koga se kompanije udružuju, jer niko ne želi da 6 godina razvija platformu i da zbog toga izgubi na kompetitivnosti”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare